Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Kungsholmen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3319514
  • Bostadsrätt
  • 81 m2
  • 3
  • 6 690 000 SEK
  • 3 727 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

81 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Kungsholmen

Nu finns en möjlighet att förvärva en stor och toppfin 3:a med balkong på eftertraktad adress intill Fridhemsplan och mysiga Kungsholms Strand med vatten och strandpromenad. Här bor man högt upp med exklusivt kök, walk-in closet, badrum med tvättmaskin, gäst-wc, stabil föreningen med mycket låg belåning, sovrum och balkong i ostört läge mot grön innergård.Väl inne i lägenheten möts du omgående av en underbart luftig känsla och härligt ljusinsläpp där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Vidare finns en välkomnande hall med garderober och en walk-in closet för utmärkta förvaringsmöjligheter. Rymligt kök med perfekt utrymme för matplats utrustat med kyl och frys, fläkt, diskmaskin, induktionshäll och inybggnadsmicro. Stort och ljust vardagsrum, två rogivande sovrum. Bostaden lämpar sig väl för den lilla familjen som paret. Bostaden disponeras idag som en 3 rok men kan göras om till en 4 rok - se alt. planskiss. Stabil förening med mycket god ekonom, låg belåning samt 8 st hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång.Under vår och sommar kan du njuta av innergårdens porlande fontän och härliga gräsytor för barnen att leka på samt grönska i form av buskar och blommor som omger sittgrupperna. Här finns även tillgång till grill, övernattningslägenhet och tvättstuga. Via hissen når vi smidigt närliggande garage.Bostadens närområde har ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen. Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. På gatorna kring lägenheten och i populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer, bra shopping, caféer och konditorier, flertalet bra restauranger och gym. Här finner du även utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar som snabbt tar dig in till City. Skulle du mot all förmodan sakna något finns både City och Vasastans utbud inom promenadavstånd..Varmt välkommen på visning!- Eftertraktat läge intill Fridhemsplan och Kungsholms Strand- Exklusivt renoverat kök med bänkskiva i vit granit- Stor 3:a med balkong - Optimal planlösning- Badrum och gästtoalett- Stabil och väldigt lågt belånad förening- Möjlighet att göra om till en 4 rok- Rogivande sovrum mot lugn innergård- Vackra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier- T-bana Fridhemsplan runt hörnet