Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3323224
  • Bostadsrätt
  • 61 m2
  • 2
  • 1 975 000 SEK
  • 3 538 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

61 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Söderort

Välkomna till en riktigt fin lägenhet, i Rågsved / Hagsätra. Generös 2a eller varför inte använda den som en liten mini-3a. I denna ljusa och moderna 2:a finns en stor och solig balkong mot grönskande ekar - kungen av träd! Här finner ni en trivsam och optimalt planerad tvåa, separat kök, generöst vardagsrum i direkt anslutning till köket. Bostaden har generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!
- välplanerad- möjlig 3a- stor balkong i sydvästläge- toppskick- närhet t-bana och bussar- grönskande omgivningar & naturreservat
VardagsrumFint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket och balkongen. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Balkongen är rymlig och rymmer med fördel både möbler och växter.
KökStilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Plats finns för matbord.
Sovrum 1 & (2)Det separata sovrummet får plats med dubbelsäng och nattduksbord. Ingång till generös klädkammare eller kanske som ett extra litet sovrum/arbetsrum/förråd. Utmärkt förvaring finns i hallen med flertal garderober.
BadrumGeneröst badrum med helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. I badrummet finns även utrymme för klädvård med tvättmaskin och och torktumlare.
EntréVälkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg.
FörrådTill lägenheten hör ett källarförråd.