Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Kungsholmen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

  • 3118359
  • Bostadsrätt
  • 101 m2
  • 3
  • 11 995 000 SEK
  • 1 838 SEK
  • Rapportera fel

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

101 m2 lägenhet till salu i Stockholm Kungsholmen

InteriörMed ett av Kungsholmens bästa lägen alldeles invid Kungsholmstorg med sjöglimt ner mot Norr Mälarstrand, ges sällsynt chans att förvärva denna tilltagna, ljusa och generösa lägenhet med stor uteplats mot gård i vacker fastighet uppförd 1901. Här ges en öppen social planlösning mellan sällskapsdel och kök, spektakulär takhöjd med högresta fönster, vacker fiskbensparkett och en stilfull interiör med platsbyggda förvaringslösningar. Välskött förening med solid ekonomi och låga avgifter.
Avhängningsvänlig hall välkomnar till inre möblerbar halldel med gästtoalett och utgång till möblerbar uteplats mot föreningens innergård. Vidare leds du in till ett fantastiskt sällskapsrum i öppen planlösning till kök och matplats, magnifik takhöjd ger rymd och atmosfär med två högresta fönster som vetter mot Hantverkargatan med sjöglimt mot Norr Mälarstrand och Kungsholmstorg. Här inryms stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt stor matplats. Köket går i lantlig känsla med gråa luckor som ramas in av påkostad bänkskiva av marmor, beslag i mässing och stänkskiva i glas på vägg. Goda förvarings- och arbetsytor med social köksö. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.
Rogivande sovrum är placerat mot föreningens innergård med högrest fönster. Längs vägg löper en rymlig garderobsvägg från golv till tak. Här inryms stor dubbelsäng med möblemang. Utanför sovrummet återfinns ytterligare en garderobsvägg och anslutning till badrum. Det andra sovrummet nås från inre halldel med fint ljusflöde från fönster med plats för säng, arbetsplats och förvaringslösningar.
Badrum är helkaklat med stora vita plattor på vägg och marmorliknande granitkeramik på golv. Rymlig duschyta i hörn med vikbar duschvägg, handfat på kommod med belyst spegelskåp på vägg samt tvättmaskin och plats för badkar. Golvvärme.
Här bor du med det bästa Kungsholmen har att erbjuda utanför porten. Välsorterade ICA Kungsholmstorg når du rakt över gatan likväl som mysiga vinbaren 'Vinfolket' beläget i huset. Norr Mälarstrand tar dig åt två riktningar med välkända uteserveringar och restauranger som under sommartid förgyller kvällar och helger.

FöreningBrf Vindruvan 11 är en s.k. äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 1999. Föreningen upplåter 12 lägenheter med bostadsrätt om en lägenhetsyta av 1.678 kvm samt 2 lokaler om 365 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt innergård med möblemang, cykelförråd samt källarförråd. Kabel-TV levereras via ComHem samt bredband via Ownit.
Som medlem i BRF Vindruvan 11 äger medlemmarna en andel i den ekonomiska föreningen (Vindruvan 11 Lokal Ekonomisk förening) som äger fastigheten där Fabrique idag är hyresgäst. Medlemmarna ansvarar därmed även för drift och ekonomi av denna fastighet. Det finns en förhoppning att på sikt dela ut ett ev. överskott från verksamheten till sina medlemmar når så ev möjlighet finns. Köparen av lägenheten övertar säljarens andel i den ekonomiska föreningen.

Fastighet Vacker fastighet som uppfördes 1901. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
Under 2003/2004 genomfördes elstambyte, rörstambyte, byggnation av vindslägenheter, fasadrenovering, omläggning av tak, installation av hiss, ommålning av fönster och trapphus, renovering av balkonger samt innergård.
2009 - Ventilation i lokal
2010 - Byte av värmeväxlare
2013 - Slamspolning
2014 - Utvändig målning av fönster
2018 - Upprustning av gård med
Planerade arbeten; säkerhetsdörrar och trapphusLäs mer

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden