Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Södermalm

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3253070
  • Bostadsrätt
  • 107 m2
  • 4
  • 8 395 000 SEK
  • 4 777 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

107 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Södermalm

Högt upp i huset finner ni en mycket välplanerad och smakfull fyrarummare. Rymlig balkong med trevlig sjöglimt. Bostaden erbjuder rejäla fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten ligger i ett fantastisk läge bland himmelen och storstadspuls. Bilen ställer ni i garaget och nås enkelt med hissen i huset. Attraktiv och barnvänlig lägenhet på Liljeholmskajen. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Både hiss och garage finns i huset!Bostaden har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett socialt umgänge. Ett stilrent och modernt kök i vitt som snyggt bryter med de ljusgråa väggarna. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. Mellan köket och vardagsrummet finns gott om plats för matbord för större sällskap (10-12 personer) precis invid fönstret med sjöglimt. Vid matplats-delen går det att göra om denna yta till ett extra sovrum om så önskas. Köket erbjuder även en lång och stilren köksö i Kvartskomposit som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Köksön erbjuder även bra förvaring med underskåp.
Vardagsrummet är väldigt socialt, rymligt och ljust. Här ryms utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från detta rum når ni ut till lägenhetens härliga balkong med morgon- och förmiddagssol. Här kan ni avnjuta stillsamheten och den trevliga utsikten mot Sjövikstorget och sjöglimt mot Mälaren. Finns gott om plats för grill, möblemang och odling.
Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. I det ena sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och flertalet garderober längs ena väggen. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det finns även två rymliga klädkammare i bostaden, där man kan förvara kläder från alla årstider.
Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderoben. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen på stengolvet. Invid hallen finner ni lägenhetens ena badrum. Det stora badrummet erbjuder golvvärme, badkar, handfat samt en praktiskt avlastningsbänk med tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaring finner ni ovan. Det finns även ett extra badrum med toalett, golvvärme och dusch i lägenheten. Passar perfekt för stora familjer som vill undvika trängsel i badrummen.
Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och förskolor. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 6 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.Varmt välkomna på visning!