Hyra bostad på Gärdet/Djurgården

Hitta din nya hyresbostad eller hyresrätt på listan med bostäder att hyra på Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder och hyresrätter. Vill du hyra bostad på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra bostad på Gärdet/Djurgården.

Söker du hyra eller köp?Hyra/Köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Hyra per månad
Max pris
Filtrera sökningSök
121 bostäder hittade
1 2 3 4 5 6 7

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga bostäder att hyra på Gärdet/Djurgården under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga bostäder att hyra i Gärdet/Djurgården under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet bostäder att hyra i Gärdet/Djurgården på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya bostäder i Gärdet/Djurgården som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal bostäder i Gärdet/Djurgården som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Gärdet/Djurgården över tid.

Datum Alla bostäder att hyra Nya bostäder att hyra Uthyrda bostäder
26. maj 2024 99 5 4
25. maj 2024 98 5 4
24. maj 2024 97 4 9
23. maj 2024 102 9 9
22. maj 2024 102 5 8
21. maj 2024 105 5 1
20. maj 2024 101 5 1
19. maj 2024 97 6 4
18. maj 2024 95 4 3
17. maj 2024 94 3 2
16. maj 2024 93 4 6
15. maj 2024 95 1 1
14. maj 2024 95 7 4
13. maj 2024 92 2 3
12. maj 2024 93 2 0
11. maj 2024 91 5 8
10. maj 2024 94 4 3
9. maj 2024 93 1 0
8. maj 2024 92 2 3
7. maj 2024 93 4 6
6. maj 2024 95 3 6
5. maj 2024 98 6 6
4. maj 2024 98 6 3
3. maj 2024 95 7 4
2. maj 2024 92 6 2
1. maj 2024 88 4 3
30. april 2024 87 5 6
29. april 2024 88 0 0
28. april 2024 88 4 8
27. april 2024 92 2 0
26. april 2024 90 2 0

Statistik över lediga bostäder att hyra på Gärdet/Djurgården

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av bostäder att hyra i Gärdet/Djurgården. Se också samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Gärdet/Djurgården över tid.

Totalt
Antal lediga bostäder 122
Antal nya bostäder sedan igår 5
Antal uthyrda bostäder sedan igår 4
Lediga m2 totalt 7 036

Hyra bostad på Gärdet/Djurgården

Att hitta en hyra bostad på Gärdet/Djurgården kan vara en tidskrävande och ibland utmanande process. Börja med att definiera dina behov och önskemål. Undersök sedan marknaden för lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, till exempel genom att söka på bostadsportaler som Bostadsdeal.se eller genom att kontakta fastighetsbolag, fastighetsförvaltare eller bostadsföreningar.

Du kan få bra idéer om hur du hittar och hyr din nya hyra bostad på Gärdet/Djurgården via våra guider för att söka efter lägenhet att hyra, söka efter rum att hyra, söka efter hus att hyra och söka efter studentbostad.

Det finns många olika typer av hyra bostad, inklusive:

Lägenhet att hyra på Gärdet/Djurgården

En lägenhet är en privatbostad i en flerfamiljshus. Det kan vara ett bra val att hyra en lägenhet om du vill bo nära staden, ha tillgång till kollektivtrafik och bo nära andra människor. Läs mer om lägenhet att hyra på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hus att hyra på Gärdet/Djurgården

Ett hus är en byggnad som fungerar som ett hem eller bostad för individer eller familjer, där invånaren har nyttjanderätt till den grund som byggnaden ligger på. Ett hus har vanligtvis en ansluten trädgård och andra utomhusområden som t.ex. en uppfart. Läs mer om hus att hyra på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Radhus att hyra på Gärdet/Djurgården

Ett radhus är en typ av bostad där flera liknande eller identiska hus är byggda i en sammanhängande rad och delar sidoväggar med varandra. Läs mer om radhus att hyra på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Rum att hyra på Gärdet/Djurgården

Ett rum att hyra är ett rum som hyrs ut – vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Uthyrning av rum är ofta tidsbegränsat, och man brukar hyra ut ett rum för en kortare period, som kan vara från några dagar till flera månader. Läs mer om rum att hyra på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Studentbostad på Gärdet/Djurgården

En studentbostad är en bostad som är lämplig som boende för studenter. Det är oftast ett rum - till exempel ett kollegierum - men det kan också vara en mindre lägenhet. Läs mer om studentbostad på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hitta en billig hyra bostad på Gärdet/Djurgården

Om du vill hitta en ekonomiskt överkomlig hyra bostad på Gärdet/Djurgården är det viktigt att ha så många alternativ som möjligt att välja mellan. Det uppnår du genom att kontakta många olika hyresvärdar och boka visning av de olika tillgängliga bostäderna.

När du har mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag kan du försöka förhandla om priset genom att presentera ditt eget bud. Genom att hålla flera alternativ öppna och kontakta flera hyresvärdar ökar du chansen att hitta en hyresvärd som är villig att matcha ditt bud.

Det pris du kan förhandla fram beror mycket på tillgång och efterfrågan. Så genom att välja ett område med många lediga hyresbostäder kan du öka sannolikheten att hitta en hyra bostad till ett förmånligt pris.

Hitta en bostad att hyra på Gärdet/Djurgården med rätt storlek och planlösning

När du söker en ny bostad att hyra på Gärdet/Djurgården är det viktigt att du ser till att den kan tillgodose både dina nuvarande och framtida behov. Bostaden bör med andra ord vara tillräckligt rymlig för de dagliga aktiviteter du har nu, och för de planer du har för den närmaste framtiden.

Bostadens inredning och planlösning kan ha stor inverkan på om den kan möta dina behov. Du kan finna inspiration till hur du inreder din bostad genom dessa guider: Guide till inredning av lägenhet, guide till inredning av hus, samt guide till inredning av rum.

Flyttning till bostad att hyra på Gärdet/Djurgården

När du har hittat din framtida bostad att hyra på Gärdet/Djurgården, är nästa steg flytten. Här är det viktigt att flyttprocessen är välorganiserad och att du har fokus på alla aspekter av flytten.

Flyttning skiljer sig mycket, beroende på om du flyttar till ett rum eller en lägenhet, eller om du flyttar till ett hus. Vi har utarbetat dessa guider som kan hjälpa dig när du flyttar: Guide till flyttning i lägenhet, Guide till flyttning i hus och Guide till flyttning i rum.

Använd ditt sunda förnuft när du söker bostad att hyra på Gärdet/Djurgården

När du hyr en bostad är det mycket viktigt att du kollar upp hyresvärden innan du överför pengar. Sök alltid juridisk hjälp för genomgång av ditt hyresavtal innan du skriver under. Få en visning av bostaden, kolla upp hyresvärdens bakgrund och få dokumentation på hyresvärdens rätt att hyra ut bostaden, innan du skriver under eller överför pengar till hyresvärden. Viktigast av allt: Använd ditt sunda förnuft.

Vi har samlat en rad tips om vad du bör vara uppmärksam på i denna guide: Guide: Kolla hyresvärden innan du hyr en bostad.

Vill du hyra ut en bostad på Gärdet/Djurgården?

Om du har lediga bostäder att hyra ut på Gärdet/Djurgården, kan du hitta din nya hyresgäst via Bostadsdeal.se, som är en av landets ledande online-plattformar för uthyrning av privata bostäder. Vi används av många uthyrare, inklusive fastighetsbolag, bostadsföreningar, fastighetsmäklare, administratörer m.m. för uthyrning av bostäder.

Bostadsdeal.se besöks varje dag av många hundra bostadssökande, som letar efter lediga bostäder att hyra – inklusive de som söker bostad att hyra på Gärdet/Djurgården. När du annonserar dina lediga bostäder på Bostadsdeal.se exponeras de för en bred skara av hyresgäster, från studenter till barnfamiljer till seniorer.

Om du har en bostad att hyra ut på Gärdet/Djurgården, kan du alltid skapa en annons direkt här. Du kan också aktivt söka efter potentiella hyresgäster här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via e-post på support@bostadsdeal.se – vi är här för att assistera dig med goda råd och hjälp till upprättande av din bostadsannons.

Vi har skapat en guide som beskriver uthyrningsprocessen från A-Ö för dig: Hyr ut din bostad genom 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - på Gärdet/Djurgården.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.