Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra på Gärdet/Djurgården

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet på Gärdet/Djurgården.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

99 bostäder hittade
1 2 3 4 5 6 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta lediga lägenheter och lägenheter på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Guide: Så hittar du en lägenhet på Gärdet/Djurgården

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet på Gärdet/Djurgården. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten på Gärdet/Djurgården!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra på Gärdet/Djurgården. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Gärdet/Djurgården ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet på Gärdet/Djurgården

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Gärdet/Djurgården. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Gärdet/Djurgården. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lägenheter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyresrätt på Gärdet/Djurgården, lägenhet på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostad på Gärdet/Djurgården, studentbostad på Gärdet/Djurgården, studentlägenhet på Gärdet/Djurgården och hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet på Gärdet/Djurgården som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet på Gärdet/Djurgården ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta din nya lägenhet på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en lägenhet på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätt på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta en ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Lägenheter på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter lägenheter på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta lägenheter på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra lägenheter på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Lägenhet på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en lägenhet på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta en lägenhet på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en lägenhet  på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  på Gärdet/Djurgården, hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyresrätt på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostad på Gärdet/Djurgården, studentbostad på Gärdet/Djurgården, studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Hyresrätt på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en hyresrätt på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter på Gärdet/Djurgården. Hitta en hyresrätt på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en hyresrätt på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter hyresrätter på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter på Gärdet/Djurgården. Hitta hyresrätter på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra hyresrätter på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Hitta lediga lägenheter som uthyres på Gärdet/Djurgården. Söker du lägenhet som uthyres på Gärdet/Djurgården, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder  på Gärdet/Djurgården än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificiera din sökning ytterligare.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.

Sök på väg- eller gatunamn i Gärdet/Djurgården