Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra bostäder på Gärdet/Djurgården

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder på Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra bostad på Gärdet/Djurgården.

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

147 bostäder hittade
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Vad är en hyresbostad?

En hyresbostad är en bostad som du hyr från en fastighetsägare - antingen från ett fastighetsbolag eller en privat hyresvärd. Det kan vara ett hus, en lägenhet, ett rum ett radhus. Hyresbostäder är vid andrahandskontrakt ofta tillgängliga för en viss period. Vid förstahandskontrakt är hyresbostaden tillgänglig tills vidare. Du betalar en månadsavgift för att hyra bostaden.

Att hitta en hyresbostad kan vara en utmaning, men det finns många olika sätt att gå tillväga. Du kan söka efter lediga hyresbostäder på olika webbplatser, ta kontakt med lokala fastighetsägare eller bostadsförmedlingar, eller leta efter annonser i lokala tidningar. Det är också viktigt att komma ihåg att du ofta måste fylla i en ansökan och kanske även betala en deposition för att hyra en bostad.

Lediga bostäder på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter lediga bostäder på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter på Gärdet/Djurgården. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig bostad på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Guide: Så hittar du en hyresbostad på Gärdet/Djurgården

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad på Gärdet/Djurgården. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden på Gärdet/Djurgården!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra på Gärdet/Djurgården. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Gärdet/Djurgården ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad på Gärdet/Djurgården

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Gärdet/Djurgården. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Gärdet/Djurgården. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lägenheter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyresrätt på Gärdet/Djurgården, lägenhet på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostad på Gärdet/Djurgården, studentbostad på Gärdet/Djurgården, studentlägenhet på Gärdet/Djurgården och hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad på Gärdet/Djurgården som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad på Gärdet/Djurgården ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter att hyra en bostad på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta din nya hyresbostad på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en bostad på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostad på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätt på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Ledig bostad på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en ledig bostad på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta en ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig bostad på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Bostäder på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter bostäder på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta bostäder och hyresbostäder på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra bostäder på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostäder på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Bostad på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en bostad på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Hitta en bostad och hyresbostad på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en bostad på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostad på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  på Gärdet/Djurgården, hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyresrätt på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostad på Gärdet/Djurgården, studentbostad på Gärdet/Djurgården, studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Hyresrätter på Gärdet/Djurgården. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - på Gärdet/Djurgården.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.

Sök på väg- eller gatunamn i Gärdet/Djurgården