Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra på Kungsholmen

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter på Kungsholmen nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet på Kungsholmen.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

211 bostäder hittade

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter på Kungsholmen

Är du på jakt efter lediga lägenheter på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Kungsholmen. Hitta lediga lägenheter och lägenheter på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna på Kungsholmen först. När du vill hyra en ledig lägenhet på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Kungsholmen, lediga hyresbostäder på Kungsholmen, lediga hyresrätter på Kungsholmen, lediga hus på Kungsholmen, lediga rum på Kungsholmen, lediga bostäder på Kungsholmen, lediga studentbostäder på Kungsholmen, lediga studentlägenheter på Kungsholmen eller lediga hyreslägenheter på Kungsholmen.

Guide: Så hittar du en lägenhet på Kungsholmen

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet på Kungsholmen? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet på Kungsholmen. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten på Kungsholmen!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra på Kungsholmen. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Kungsholmen ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet på Kungsholmen

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Kungsholmen. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Kungsholmen. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Kungsholmen, hyra hus på Kungsholmen, hyra rum på Kungsholmen, hyra bostad på Kungsholmen, hyra hyresbostad på Kungsholmen, hyra studentbostad på Kungsholmen, hyra hyresrätter på Kungsholmen, hyra hyreslägenhet på Kungsholmen, ledig hyresrätt på Kungsholmen, ledig lägenhet på Kungsholmen, ledigt hus på Kungsholmen, ledigt rum på Kungsholmen, ledig hyresbostad på Kungsholmen, ledig bostad på Kungsholmen, ledig studentbostad på Kungsholmen, ledig studentlägenhet på Kungsholmen, ledig hyreslägenhet på Kungsholmen, lediga hyresrätter på Kungsholmen, lediga lägenheter på Kungsholmen, lediga hyresbostäder på Kungsholmen, lediga hus på Kungsholmen, lediga rum på Kungsholmen, lediga bostäder på Kungsholmen, lediga studentbostäder på Kungsholmen, lediga studentlägenheter på Kungsholmen, lediga hyreslägenheter på Kungsholmen, hyresbostäder på Kungsholmen, hyresrätter på Kungsholmen, lägenheter på Kungsholmen, hus på Kungsholmen, rum på Kungsholmen, bostäder på Kungsholmen, studentbostäder på Kungsholmen, studentlägenheter på Kungsholmen, hyreslägenheter på Kungsholmen, hyresbostad på Kungsholmen, hyresrätt på Kungsholmen, lägenhet på Kungsholmen, hus på Kungsholmen, rum på Kungsholmen, bostad på Kungsholmen, studentbostad på Kungsholmen, studentlägenhet på Kungsholmen och hyreslägenhet på Kungsholmen

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet på Kungsholmen som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet på Kungsholmen ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet på Kungsholmen

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Kungsholmen. Hitta din nya lägenhet på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Kungsholmen först. När du vill hyra en lägenhet på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Kungsholmen, hyra hyresbostad på Kungsholmen, hyra hyresrätt på Kungsholmen, hyra hus på Kungsholmen, hyra rum på Kungsholmen, hyra bostad på Kungsholmen, hyra studentbostad på Kungsholmen, hyra studentlägenhet på Kungsholmen eller hyra hyreslägenhet på Kungsholmen.

Ledig lägenhet på Kungsholmen

Är du på jakt efter en ledig lägenhet på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Kungsholmen. Hitta en ledig lägenhet på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna på Kungsholmen först. När du vill hyra en ledig lägenhet på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Kungsholmen, ledig hyresbostad på Kungsholmen, ledig hyresrätt på Kungsholmen, ledigt hus på Kungsholmen, ledigt rum på Kungsholmen, ledig bostad på Kungsholmen, ledig studentbostad på Kungsholmen, ledig studentlägenhet på Kungsholmen eller ledig hyreslägenhet på Kungsholmen.

Lägenheter på Kungsholmen

Är du på jakt efter lägenheter på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Kungsholmen. Hitta lägenheter på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Kungsholmen först. När du vill hyra lägenheter på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Kungsholmen, hyresbostäder på Kungsholmen, hyresrätter på Kungsholmen, hus på Kungsholmen, rum på Kungsholmen, bostäder på Kungsholmen, studentbostäder på Kungsholmen, studentlägenheter på Kungsholmen eller hyreslägenheter på Kungsholmen.

Lägenhet på Kungsholmen

Är du på jakt efter en lägenhet på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter på Kungsholmen. Hitta en lägenhet på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna på Kungsholmen först. När du vill hyra en lägenhet  på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  på Kungsholmen, hyresbostad på Kungsholmen, hyresrätt på Kungsholmen, hus på Kungsholmen, rum på Kungsholmen, bostad på Kungsholmen, studentbostad på Kungsholmen, studentlägenhet på Kungsholmen eller hyreslägenhet på Kungsholmen.

Hyresrätt på Kungsholmen

Är du på jakt efter en hyresrätt på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter på Kungsholmen. Hitta en hyresrätt på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna på Kungsholmen först. När du vill hyra en hyresrätt på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter på Kungsholmen

Är du på jakt efter hyresrätter på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter på Kungsholmen. Hitta hyresrätter på Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna på Kungsholmen först. När du vill hyra hyresrätter på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter på Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.

Hitta lediga lägenheter som uthyres på Kungsholmen. Söker du lägenhet som uthyres på Kungsholmen, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder  på Kungsholmen än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.
Kungsholmen är en ö som räknas till Stockholms innerstad och ligger till väst om stadskärnan. Kungsholmen erbjuder en härlig storstadspuls med många butiker och restauranger, men också natursköna omgivningar vid Norr Mälarstrand och grönskande miljöer i den välbesökta Rålambshovsparken.

Sök på väg- eller gatunamn i Kungsholmen