Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Stockholm Innerstad

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Stockholm Innerstad nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet i Stockholm Innerstad.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

74 bostäder hittade
1 2 3 4 5 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Innerstad. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, lediga hyresbostäder i Stockholm Innerstad, lediga hyresrätter i Stockholm Innerstad, lediga hus i Stockholm Innerstad, lediga rum i Stockholm Innerstad, lediga bostäder i Stockholm Innerstad, lediga studentbostäder i Stockholm Innerstad, lediga studentlägenheter i Stockholm Innerstad eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Innerstad.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Stockholm Innerstad

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Innerstad? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Stockholm Innerstad. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Stockholm Innerstad!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Innerstad. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Innerstad ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Stockholm Innerstad

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Innerstad. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Innerstad. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Innerstad, hyra hus i Stockholm Innerstad, hyra rum i Stockholm Innerstad, hyra bostad i Stockholm Innerstad, hyra hyresbostad i Stockholm Innerstad, hyra studentbostad i Stockholm Innerstad, hyra hyresrätter i Stockholm Innerstad, hyra hyreslägenhet i Stockholm Innerstad, ledig hyresrätt i Stockholm Innerstad, ledig lägenhet i Stockholm Innerstad, ledigt hus i Stockholm Innerstad, ledigt rum i Stockholm Innerstad, ledig hyresbostad i Stockholm Innerstad, ledig bostad i Stockholm Innerstad, ledig studentbostad i Stockholm Innerstad, ledig studentlägenhet i Stockholm Innerstad, ledig hyreslägenhet i Stockholm Innerstad, lediga hyresrätter i Stockholm Innerstad, lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, lediga hyresbostäder i Stockholm Innerstad, lediga hus i Stockholm Innerstad, lediga rum i Stockholm Innerstad, lediga bostäder i Stockholm Innerstad, lediga studentbostäder i Stockholm Innerstad, lediga studentlägenheter i Stockholm Innerstad, lediga hyreslägenheter i Stockholm Innerstad, hyresbostäder i Stockholm Innerstad, hyresrätter i Stockholm Innerstad, lägenheter i Stockholm Innerstad, hus i Stockholm Innerstad, rum i Stockholm Innerstad, bostäder i Stockholm Innerstad, studentbostäder i Stockholm Innerstad, studentlägenheter i Stockholm Innerstad, hyreslägenheter i Stockholm Innerstad, hyresbostad i Stockholm Innerstad, hyresrätt i Stockholm Innerstad, lägenhet i Stockholm Innerstad, hus i Stockholm Innerstad, rum i Stockholm Innerstad, bostad i Stockholm Innerstad, studentbostad i Stockholm Innerstad, studentlägenhet i Stockholm Innerstad och hyreslägenhet i Stockholm Innerstad

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Stockholm Innerstad som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Stockholm Innerstad ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Innerstad. Hitta din nya lägenhet i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra en lägenhet i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Stockholm Innerstad, hyra hyresbostad i Stockholm Innerstad, hyra hyresrätt i Stockholm Innerstad, hyra hus i Stockholm Innerstad, hyra rum i Stockholm Innerstad, hyra bostad i Stockholm Innerstad, hyra studentbostad i Stockholm Innerstad, hyra studentlägenhet i Stockholm Innerstad eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Innerstad.

Ledig lägenhet i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Innerstad. Hitta en ledig lägenhet i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Innerstad, ledig hyresbostad i Stockholm Innerstad, ledig hyresrätt i Stockholm Innerstad, ledigt hus i Stockholm Innerstad, ledigt rum i Stockholm Innerstad, ledig bostad i Stockholm Innerstad, ledig studentbostad i Stockholm Innerstad, ledig studentlägenhet i Stockholm Innerstad eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Innerstad.

Lägenheter i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter lägenheter i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Innerstad. Hitta lägenheter i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra lägenheter i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Innerstad, hyresbostäder i Stockholm Innerstad, hyresrätter i Stockholm Innerstad, hus i Stockholm Innerstad, rum i Stockholm Innerstad, bostäder i Stockholm Innerstad, studentbostäder i Stockholm Innerstad, studentlägenheter i Stockholm Innerstad eller hyreslägenheter i Stockholm Innerstad.

Lägenhet i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter en lägenhet i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Innerstad. Hitta en lägenhet i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra en lägenhet  i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Stockholm Innerstad, hyresbostad i Stockholm Innerstad, hyresrätt i Stockholm Innerstad, hus i Stockholm Innerstad, rum i Stockholm Innerstad, bostad i Stockholm Innerstad, studentbostad i Stockholm Innerstad, studentlägenhet i Stockholm Innerstad eller hyreslägenhet i Stockholm Innerstad.

Hyresrätt i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Innerstad. Hitta en hyresrätt i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Innerstad

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Innerstad så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Innerstad. Hitta hyresrätter i Stockholm Innerstad genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Innerstad till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Innerstad först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Innerstad är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Innerstad som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Innerstad, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Stockholm Innerstad

Stockholm innerstad kallas i folkmun ofta för Stockholm City, ett uttryck som växt fram med inspiration från London där stadens äldre centrum är en egen kommun och går under namnet City of London. Det som utgör Stockholm innerstad i bemärkelsen av centrum är Norrmalm och Gamla Stan. Just stadsdelen Norrmalm förväxlas dock ofta med det större stadsdelsområdet med samma namn. Det sistnämnda är mer precist ett stadsdelsområde bestående av just Norrmalm, Vasastan samt även en del av Östermalm. Norrmalm som stadsdel är den södra delen av stadsdels området och fick efter Norrmalmsregleringen i efterkrigstiden en rejäl upputsning och blev en av landets största stadssaneringar. Området kom snabbt att moderniseras under 50-, 60-, 70-talet vilket bland annat symboliseras genom uppförandet av de fem Hötorgsskraporna i mitten av 1960-talet. Denna förvandling som Stockholm innerstad genomgick har senare även inspirerat städer runt om i Europa och flera av de byggnader som uppfördes beskyddas idag som byggnadsminnesförklarade. Idag lockar Stockholm innerstad turister från hela världen. Med shopping i absoluta toppklass – med flera framträdande varuhus, butiker och shoppingcentran är området också i topp på många av Stockholmarnas egna topplistor över områden att besöka eller bo i. Här finns det också gott om saker att se och göra, där man på en dagspromenad kan få se allt ifrån Sveriges riksdag och regering, det Kungliga slottet och den blomstrande Kungsträdgården.

Hitta lediga lägenheter som uthyres i Stockholm Innerstad. Söker du lägenhet som uthyres i Stockholm Innerstad, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Stockholm Innerstad än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Vart går egentligen gränsen för Stockholm innerstad? En inte ovanlig defintition av vad som utgör Stockholms mest centrala område är stadsdelarna Norrmalm och Gamla Stan. Förutom bostäder och kontor präglas just denna definition av Stockholms innerstad av shoppinggator såsom Kungsgatan och Drottninggatan samt av sociala områden som Kungsträdgården och Sergels torg.

Sök på väg- eller gatunamn i Stockholm Innerstad
Information om kommunen