Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Radhus att hyra i Helsingborg

Hitta ditt nya radhus i Helsingborg på listan med lediga radhus nedan. Vi har ett stort urval av radhus i Helsingborg. Hyr radhus i Helsingborg här. Lycka till! Mer info om hyra radhus i Helsingborg.

Upprätta en sökagent för ditt nya radhus här

8 bostäder hittade

Vad är ett radhus?

Ett radhus är en typ av hus som består av flera enheter som är anslutna till varandra. De flesta radhus har en eller två våningar och är ofta anslutna till andra radhus. Radhus är vanligtvis anordnade i rader, därav namnet. Radhus har ofta en gemensam gård eller trädgård som delas av alla som bor i radhuset. Alternativt har varje radhus en mindre trädgård anslutet till sitt radhus.

Radhus är ett bra alternativ för människor som söker ett boende som är mellan lägenhet och hus. Radhus är ett populärt val för många människor som söker ett billigare alternativ till ett vanligt hus.

Lediga radhus i Helsingborg

Är du på jakt efter lediga radhus i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Helsingborg. Hitta lediga radhus i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Helsingborg först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av lediga radhus i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Helsingborg, lediga hyresbostäder i Helsingborg, lediga hyresrätter i Helsingborg, lediga hus i Helsingborg, lediga rum i Helsingborg, lediga bostäder i Helsingborg, lediga studentbostäder i Helsingborg, lediga studentlägenheter i Helsingborg eller lediga hyreslägenheter i Helsingborg.

Guide: Så hittar du ett radhus i Helsingborg

Behöver du hjälp med att hitta ett radhus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Helsingborg? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av radhus i Helsingborg. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta radhuset i Helsingborg!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett radhus att hyra i Helsingborg. Vilken storlek och hur många m2 ska radhuset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Helsingborg ska radhuset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska radhuset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska radhuset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska radhuset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett radhus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett radhus i Helsingborg

Det finns många bra hemsidor med lediga radhus att hyra, där du kan söka efter radhus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Helsingborg. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga radhuset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av radhus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Helsingborg. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Helsingborg, hyra hus i Helsingborg, hyra rum i Helsingborg, hyra bostad i Helsingborg, hyra hyresbostad i Helsingborg, hyra studentbostad i Helsingborg, hyra hyresrätter i Helsingborg, hyra hyreslägenhet i Helsingborg, ledig hyresrätt i Helsingborg, ledig lägenhet i Helsingborg, ledigt hus i Helsingborg, ledigt rum i Helsingborg, ledig hyresbostad i Helsingborg, ledig bostad i Helsingborg, ledig studentbostad i Helsingborg, ledig studentlägenhet i Helsingborg, ledig hyreslägenhet i Helsingborg, lediga hyresrätter i Helsingborg, lediga lägenheter i Helsingborg, lediga hyresbostäder i Helsingborg, lediga hus i Helsingborg, lediga rum i Helsingborg, lediga bostäder i Helsingborg, lediga studentbostäder i Helsingborg, lediga studentlägenheter i Helsingborg, lediga hyreslägenheter i Helsingborg, hyresbostäder i Helsingborg, hyresrätter i Helsingborg, lägenheter i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostäder i Helsingborg, studentbostäder i Helsingborg, studentlägenheter i Helsingborg, hyreslägenheter i Helsingborg, hyresbostad i Helsingborg, hyresrätt i Helsingborg, lägenhet i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostad i Helsingborg, studentbostad i Helsingborg, studentlägenhet i Helsingborg och hyreslägenhet i Helsingborg

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett radhus i Helsingborg som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra radhuset. Du kan också be om en visning av radhuset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya radhus i Helsingborg ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr radhuset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut radhuset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på radhuset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut radhuset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har fått en visning av radhuset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya radhus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra radhus i Helsingborg

Är du på jakt efter att hyra ett radhus i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Helsingborg. Hitta ditt nya radhus i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus att hyra i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Helsingborg först. När du vill hyra ett radhus i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av radhus i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Helsingborg, hyra hyresbostad i Helsingborg, hyra hyresrätt i Helsingborg, hyra hus i Helsingborg, hyra rum i Helsingborg, hyra bostad i Helsingborg, hyra studentbostad i Helsingborg, hyra studentlägenhet i Helsingborg eller hyra hyreslägenhet i Helsingborg.

Lediga radhus i Helsingborg

Är du på jakt efter ett ledigt radhus i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Helsingborg. Hitta ett ledigt radhus i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Helsingborg först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av ledigt radhus i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Helsingborg, ledig hyresbostad i Helsingborg, ledig hyresrätt i Helsingborg, ledigt hus i Helsingborg, ledigt rum i Helsingborg, ledig bostad i Helsingborg, ledig studentbostad i Helsingborg, ledig studentlägenhet i Helsingborg eller ledig hyreslägenhet i Helsingborg.

Radhus i Helsingborg

Är du på jakt efter ett radhus i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Helsingborg. Hitta en bostad och lägenhet i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Helsingborg först. När du vill hyra ett radhus  i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Helsingborg, hyresbostäder i Helsingborg, hyresrätter i Helsingborg, radhus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostäder i Helsingborg, studentbostäder i Helsingborg, studentlägenheter i Helsingborg eller hyreslägenheter i Helsingborg.

Värt att veta när du söker radhus i Helsingborg

Helsingborg grundades år 1085 och tillhör således en av Nordens äldsta städer. Staden tros ha fått sitt namn från ordet ”helsing” som betyder hals och därmed syftar till den smala passagen i Öresund. Den strategiska positionen har inneburit att Helsingborg varit en viktig befästning ända sedan vikingatiden. Stadens symbol är ”Kärnan” som är ett bevarat torn av den medeltida borgen Helsingborgs slott. Kärnan, som byggdes under tidigt 1300-tal, ligger i Slottshagsparken och används idag till medeltida utställningar. I norra delarna av staden ligger slottet Sofiero. Efter att ha tillbringat en sommar, år 1864, i området köpte kronprins Oscar II och kronprinsessan Sofia marken och lät året därefter bygget av slottet påbörjas, samt lämnade sitt hem i Stockholm för att flytta hit permanent. År 1973, när dåvarande kung Gustaf VI Adolf dog, fick Helsingborg stad slottet i gåva och öppnade upp det för allmänheten. Sofiero har en 15 hektar stor trädgård och används idag främst till utställningar och konserter, och blev 2010 utsedd till Europas vackraste park. På det attraktiva läget i Norra hamnen i Helsingborg ligger Dunkers kulturhus som ritades av den danske arkitekten Kim Utzon (vars far Jörn Utzon ritade Operahuset i Sydney). Dunkers kulturhus är en samlingsplats för kultur och scenkonst av olika slag med stora utställningshallar och en restaurang med fantastisk utsikt över sundet

Hitta lediga radhus som uthyres i Helsingborg. Söker du radhus som uthyres i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Helsingborg än radhus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg är Skånes näst största stad med över 140 000 invånare. Staden ligger vid den smalaste delen av Öresund, endast 3 750 meter från danska Helsingör. Stadens geografiska läge har gjort den till en betydelsefull hamn- och industristad.

Sök på väg- eller gatunamn i Helsingborg
Information om kommunen