Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Rum att hyra på Östermalm

Hitta ditt nya rum på Östermalm på listan med lediga rum nedan. Vi har ett stort urval av rum på Östermalm. Hyr rum på Östermalm här. Lycka till! Mer info om hyra rum på Östermalm.

Upprätta en sökagent för ditt nya rum här

37 bostäder hittade
1 2 3 >

Vad är ett rum?

Ett rum är en del av ett hus. Ett rum kan ha olika storlekar och former. Det kan vara ett litet rum, ett stort rum eller ett rum som är långt och smalt. Det kan också ha olika typer av inredning, som möbler, tapeter, mattor och gardiner. Det kan också ha olika typer av belysning, som ljusstakar, lampor eller fönster. Alla dessa element kan användas för att skapa en specifik atmosfär.

Att hyra ett rum är ett bra sätt att bo billigt och flexibelt. Det är ofta billigare än att hyra ett helt hus eller en lägenhet. Det är också ett bra sätt att träffa nya människor. Det är också ett bra sätt att få en uppfattning om ett område innan man bestämmer sig för att flytta till ett eget boende i området.

Lediga rum på Östermalm

Är du på jakt efter lediga rum på Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum på Östermalm. Hitta lediga rum på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen på Östermalm först. När du vill hyra lediga rum på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av lediga rum på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Östermalm, lediga hyresbostäder på Östermalm, lediga hyresrätter på Östermalm, lediga hus på Östermalm, lediga rum på Östermalm, lediga bostäder på Östermalm, lediga studentbostäder på Östermalm, lediga studentlägenheter på Östermalm eller lediga hyreslägenheter på Östermalm.

Guide: Så hittar du ett rum på Östermalm

Behöver du hjälp med att hitta ett rum, hyresrätt eller hyresbostad på Östermalm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av rum på Östermalm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta rummet på Östermalm!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett rum att hyra på Östermalm. Vilken storlek och hur många m2 ska rummen vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Östermalm ska rummet ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska rummet ha en balkong, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska rummet ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska rummet ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett rum som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett rum på Östermalm

Det finns många bra hemsidor med lediga rum att hyra, där du kan söka efter rum, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Östermalm. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga rummet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av rum på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Östermalm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter rum att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Östermalm, hyra hus på Östermalm, hyra rum på Östermalm, hyra bostad på Östermalm, hyra hyresbostad på Östermalm, hyra studentbostad på Östermalm, hyra hyresrätter på Östermalm, hyra hyreslägenhet på Östermalm, ledig hyresrätt på Östermalm, ledig lägenhet på Östermalm, ledigt hus på Östermalm, ledigt rum på Östermalm, ledig hyresbostad på Östermalm, ledig bostad på Östermalm, ledig studentbostad på Östermalm, ledig studentlägenhet på Östermalm, ledig hyreslägenhet på Östermalm, lediga hyresrätter på Östermalm, lediga lägenheter på Östermalm, lediga hyresbostäder på Östermalm, lediga hus på Östermalm, lediga rum på Östermalm, lediga bostäder på Östermalm, lediga studentbostäder på Östermalm, lediga studentlägenheter på Östermalm, lediga hyreslägenheter på Östermalm, hyresbostäder på Östermalm, hyresrätter på Östermalm, lägenheter på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostäder på Östermalm, studentbostäder på Östermalm, studentlägenheter på Östermalm, hyreslägenheter på Östermalm, hyresbostad på Östermalm, hyresrätt på Östermalm, lägenhet på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostad på Östermalm, studentbostad på Östermalm, studentlägenhet på Östermalm och hyreslägenhet på Östermalm

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett rum på Östermalm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra rummet. Du kan också be om en visning av rummet, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya rum på Östermalm ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr rummet är det inte säkert att personen får hyra ut det i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut rummet i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på rummet eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut rummet.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har fått en visning av rummet.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya rum. Kom ihåg att adressändra.

Hyra rum på Östermalm

Är du på jakt efter att hyra ett rum på Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum på Östermalm. Hitta ditt nya rum på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum att hyra på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen på Östermalm först. När du vill hyra ett rum på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av rum på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av rum på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Östermalm, hyra hyresbostad på Östermalm, hyra hyresrätt på Östermalm, hyra hus på Östermalm, hyra rum på Östermalm, hyra bostad på Östermalm, hyra studentbostad på Östermalm, hyra studentlägenhet på Östermalm eller hyra hyreslägenhet på Östermalm.

Lediga rum på Östermalm

Är du på jakt efter ett ledigt rum på Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum på Östermalm. Hitta ett ledigt rum på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen på Östermalm först. När du vill hyra ett ledigt rum på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledigt rum på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Östermalm, ledig hyresbostad på Östermalm, ledig hyresrätt på Östermalm, ledigt hus på Östermalm, ledigt rum på Östermalm, ledig bostad på Östermalm, ledig studentbostad på Östermalm, ledig studentlägenhet på Östermalm eller ledig hyreslägenhet på Östermalm.

Rum på Östermalm

Är du på jakt efter ett rum på Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum på Östermalm. Hitta ett rum på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen på Östermalm först. När du vill hyra ett rum  på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av rum på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Östermalm, hyresbostäder på Östermalm, hyresrätter på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostäder på Östermalm, studentbostäder på Östermalm, studentlägenheter på Östermalm eller hyreslägenheter på Östermalm.

Värt att veta när du söker rum i Östermalm

I takt med att Stockholm har vuxit de senaste decennierna har Östermalm fått ett allt mer attraktivt läge. Stadsdelen angränsar till Stockholms mest besökta butiksgator på Norrmalm,  kontorstäta Vasastan och ligger endast ett kortare stenkast ifrån mysiga Gamla Stan. Samtidigt är Östermalm hem för några av Stockholms största utbildningscentran i form av Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet, som bägge har sina campus i området. Inte bara studenter, utan även många matälskare lockas till stadsdelen och ett besök på den över hundra år gamla saluhallen på Östermalms torg. Saluhallen har sedan den invigdes år 1888 varit ett hem för matkultur och är idag kulturminnesskyddad. Några få kvater ifrån matälskarna centra finns ävens forskarnas dito. I parken Humlegården – som fått sitt namn genom att man för många hundra år sedan, när parken var en kunglig trädgärd, odlade bland anant humle här – finns det Kungliga biblioteket. Här kan den nyfikne finna allt tryckt material som getts ut i Sverige sedan 1661, även om biblioteket främst riktar sig mot forskare. Sist men inte minst så är ett besök på Östermalm och Sveriges nationalscen för teater, Dramaten, ett måste för den som intresserar sig för teater, kultur och historia. Kort sagt så är Östermalm en stadsdel som genom sin historia fått en ny skepnad och är idag ett av de mest eftertraktade områden i Stockholm och hem för såväl utbildning, parker, shopping och kultur i alla dess former.

Hitta lediga rum som uthyres på Östermalm. Söker du rum som uthyres på Östermalm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder  på Östermalm än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Östermalm är idag känt som ett av de mer exklusiva bostadsområderna i Stockholm. Merparten av byggnaderna i denna del av Stockholm härstammar från sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet då området gick igenom en ordentlig ombyggnation från att tidigare varit en enklare stadsdel till att nu rustas upp till ett av huvudstadens dyraste områden. Området kännetecknas, förutom av sina attraktiva bostäder, även utav dess nattklubbstäta kvarter och shoppingtäta gator.

Sök på väg- eller gatunamn i Östermalm