Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Filtrera sökningSök

Hyra bostad Stockholm Kungsholmen

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Kungsholmen nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Kungsholmen. Mer info om hyra bostad Stockholm Kungsholmen
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Kungsholmen. Mer info om hyra bostad Stockholm Kungsholmen

Lediga bostäder i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Kungsholmen. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Kungsholmen, lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, lediga hus i Stockholm Kungsholmen, lediga rum i Stockholm Kungsholmen, lediga bostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga studentbostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga studentlägenheter i Stockholm Kungsholmen eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Kungsholmen.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Kungsholmen

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Kungsholmen. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Kungsholmen!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Kungsholmen. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Kungsholmen ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Kungsholmen

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Kungsholmen. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Kungsholmen. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Kungsholmen, hyra hus i Stockholm Kungsholmen, hyra rum i Stockholm Kungsholmen, hyra bostad i Stockholm Kungsholmen, hyra hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, hyra studentbostad i Stockholm Kungsholmen, hyra hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, hyra hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen, ledig hyresrätt i Stockholm Kungsholmen, ledig lägenhet i Stockholm Kungsholmen, ledigt hus i Stockholm Kungsholmen, ledigt rum i Stockholm Kungsholmen, ledig hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, ledig bostad i Stockholm Kungsholmen, ledig studentbostad i Stockholm Kungsholmen, ledig studentlägenhet i Stockholm Kungsholmen, ledig hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen, lediga hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, lediga lägenheter i Stockholm Kungsholmen, lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga hus i Stockholm Kungsholmen, lediga rum i Stockholm Kungsholmen, lediga bostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga studentbostäder i Stockholm Kungsholmen, lediga studentlägenheter i Stockholm Kungsholmen, lediga hyreslägenheter i Stockholm Kungsholmen, hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, lägenheter i Stockholm Kungsholmen, hus i Stockholm Kungsholmen, rum i Stockholm Kungsholmen, bostäder i Stockholm Kungsholmen, studentbostäder i Stockholm Kungsholmen, studentlägenheter i Stockholm Kungsholmen, hyreslägenheter i Stockholm Kungsholmen, hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, hyresrätt i Stockholm Kungsholmen, lägenhet i Stockholm Kungsholmen, hus i Stockholm Kungsholmen, rum i Stockholm Kungsholmen, bostad i Stockholm Kungsholmen, studentbostad i Stockholm Kungsholmen, studentlägenhet i Stockholm Kungsholmen och hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Kungsholmen som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Kungsholmen ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Kungsholmen. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Kungsholmen, hyra hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, hyra hyresrätt i Stockholm Kungsholmen, hyra hus i Stockholm Kungsholmen, hyra rum i Stockholm Kungsholmen, hyra bostad i Stockholm Kungsholmen, hyra studentbostad i Stockholm Kungsholmen, hyra studentlägenhet i Stockholm Kungsholmen eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen.

Ledig bostad i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Kungsholmen. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Kungsholmen, ledig hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, ledig hyresrätt i Stockholm Kungsholmen, ledigt hus i Stockholm Kungsholmen, ledigt rum i Stockholm Kungsholmen, ledig bostad i Stockholm Kungsholmen, ledig studentbostad i Stockholm Kungsholmen, ledig studentlägenhet i Stockholm Kungsholmen eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen.

Bostäder i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Kungsholmen. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Kungsholmen, hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, hus i Stockholm Kungsholmen, rum i Stockholm Kungsholmen, bostäder i Stockholm Kungsholmen, studentbostäder i Stockholm Kungsholmen, studentlägenheter i Stockholm Kungsholmen eller hyreslägenheter i Stockholm Kungsholmen.

Bostad i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Kungsholmen. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Kungsholmen, hyresbostad i Stockholm Kungsholmen, hyresrätt i Stockholm Kungsholmen, hus i Stockholm Kungsholmen, rum i Stockholm Kungsholmen, bostad i Stockholm Kungsholmen, studentbostad i Stockholm Kungsholmen, studentlägenhet i Stockholm Kungsholmen eller hyreslägenhet i Stockholm Kungsholmen.

Hyresrätt i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Kungsholmen. Hitta en hyresrätt i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Kungsholmen

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Kungsholmen. Hitta hyresrätter i Stockholm Kungsholmen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Kungsholmen först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Kungsholmen som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.

Hyresrätter i Stockholm Kungsholmen. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Stockholm Kungsholmen.

Kungsholmen är en ö som räknas till Stockholms innerstad och ligger till väst om stadskärnan. Kungsholmen erbjuder en härlig storstadspuls med många butiker och restauranger, men också natursköna omgivningar vid Norr Mälarstrand och grönskande miljöer i den välbesökta Rålambshovsparken.