Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Filtrera sökningSök

Hyra bostad Stockholm Östermalm

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Östermalm nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Östermalm. Mer info om hyra bostad Stockholm Östermalm
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Östermalm. Mer info om hyra bostad Stockholm Östermalm

Lediga bostäder i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Östermalm. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Östermalm, lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, lediga hyresrätter i Stockholm Östermalm, lediga hus i Stockholm Östermalm, lediga rum i Stockholm Östermalm, lediga bostäder i Stockholm Östermalm, lediga studentbostäder i Stockholm Östermalm, lediga studentlägenheter i Stockholm Östermalm eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Östermalm.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Östermalm

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Östermalm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Östermalm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Östermalm!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Östermalm. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Östermalm ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Östermalm

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Östermalm. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Östermalm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Östermalm, hyra hus i Stockholm Östermalm, hyra rum i Stockholm Östermalm, hyra bostad i Stockholm Östermalm, hyra hyresbostad i Stockholm Östermalm, hyra studentbostad i Stockholm Östermalm, hyra hyresrätter i Stockholm Östermalm, hyra hyreslägenhet i Stockholm Östermalm, ledig hyresrätt i Stockholm Östermalm, ledig lägenhet i Stockholm Östermalm, ledigt hus i Stockholm Östermalm, ledigt rum i Stockholm Östermalm, ledig hyresbostad i Stockholm Östermalm, ledig bostad i Stockholm Östermalm, ledig studentbostad i Stockholm Östermalm, ledig studentlägenhet i Stockholm Östermalm, ledig hyreslägenhet i Stockholm Östermalm, lediga hyresrätter i Stockholm Östermalm, lediga lägenheter i Stockholm Östermalm, lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, lediga hus i Stockholm Östermalm, lediga rum i Stockholm Östermalm, lediga bostäder i Stockholm Östermalm, lediga studentbostäder i Stockholm Östermalm, lediga studentlägenheter i Stockholm Östermalm, lediga hyreslägenheter i Stockholm Östermalm, hyresbostäder i Stockholm Östermalm, hyresrätter i Stockholm Östermalm, lägenheter i Stockholm Östermalm, hus i Stockholm Östermalm, rum i Stockholm Östermalm, bostäder i Stockholm Östermalm, studentbostäder i Stockholm Östermalm, studentlägenheter i Stockholm Östermalm, hyreslägenheter i Stockholm Östermalm, hyresbostad i Stockholm Östermalm, hyresrätt i Stockholm Östermalm, lägenhet i Stockholm Östermalm, hus i Stockholm Östermalm, rum i Stockholm Östermalm, bostad i Stockholm Östermalm, studentbostad i Stockholm Östermalm, studentlägenhet i Stockholm Östermalm och hyreslägenhet i Stockholm Östermalm

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Östermalm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Östermalm ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Östermalm. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Östermalm, hyra hyresbostad i Stockholm Östermalm, hyra hyresrätt i Stockholm Östermalm, hyra hus i Stockholm Östermalm, hyra rum i Stockholm Östermalm, hyra bostad i Stockholm Östermalm, hyra studentbostad i Stockholm Östermalm, hyra studentlägenhet i Stockholm Östermalm eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Östermalm.

Ledig bostad i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Östermalm. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Östermalm, ledig hyresbostad i Stockholm Östermalm, ledig hyresrätt i Stockholm Östermalm, ledigt hus i Stockholm Östermalm, ledigt rum i Stockholm Östermalm, ledig bostad i Stockholm Östermalm, ledig studentbostad i Stockholm Östermalm, ledig studentlägenhet i Stockholm Östermalm eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Östermalm.

Bostäder i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Östermalm. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Östermalm, hyresbostäder i Stockholm Östermalm, hyresrätter i Stockholm Östermalm, hus i Stockholm Östermalm, rum i Stockholm Östermalm, bostäder i Stockholm Östermalm, studentbostäder i Stockholm Östermalm, studentlägenheter i Stockholm Östermalm eller hyreslägenheter i Stockholm Östermalm.

Bostad i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Östermalm. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Östermalm, hyresbostad i Stockholm Östermalm, hyresrätt i Stockholm Östermalm, hus i Stockholm Östermalm, rum i Stockholm Östermalm, bostad i Stockholm Östermalm, studentbostad i Stockholm Östermalm, studentlägenhet i Stockholm Östermalm eller hyreslägenhet i Stockholm Östermalm.

Hyresrätt i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Östermalm. Hitta en hyresrätt i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Östermalm

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Östermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Östermalm. Hitta hyresrätter i Stockholm Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Östermalm först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Östermalm, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Östermalm

I takt med att Stockholm har vuxit de senaste decennierna har Östermalm fått ett allt mer attraktivt läge. Stadsdelen angränsar till Stockholms mest besökta butiksgator på Norrmalm,  kontorstäta Vasastan och ligger endast ett kortare stenkast ifrån mysiga Gamla Stan. Samtidigt är Östermalm hem för några av Stockholms största utbildningscentran i form av Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet, som bägge har sina campus i området. Inte bara studenter, utan även många matälskare lockas till stadsdelen och ett besök på den över hundra år gamla saluhallen på Östermalms torg. Saluhallen har sedan den invigdes år 1888 varit ett hem för matkultur och är idag kulturminnesskyddad. Några få kvater ifrån matälskarna centra finns ävens forskarnas dito. I parken Humlegården – som fått sitt namn genom att man för många hundra år sedan, när parken var en kunglig trädgärd, odlade bland anant humle här – finns det Kungliga biblioteket. Här kan den nyfikne finna allt tryckt material som getts ut i Sverige sedan 1661, även om biblioteket främst riktar sig mot forskare. Sist men inte minst så är ett besök på Östermalm och Sveriges nationalscen för teater, Dramaten, ett måste för den som intresserar sig för teater, kultur och historia. Kort sagt så är Östermalm en stadsdel som genom sin historia fått en ny skepnad och är idag ett av de mest eftertraktade områden i Stockholm och hem för såväl utbildning, parker, shopping och kultur i alla dess former.

Hyresrätter i Stockholm Östermalm. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Stockholm Östermalm.

Östermalm är idag känt som ett av de mer exklusiva bostadsområderna i Stockholm. Merparten av byggnaderna i denna del av Stockholm härstammar från sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet då området gick igenom en ordentlig ombyggnation från att tidigare varit en enklare stadsdel till att nu rustas upp till ett av huvudstadens dyraste områden. Området kännetecknas, förutom av sina attraktiva bostäder, även utav dess nattklubbstäta kvarter och shoppingtäta gator.