Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljeret søgning

Lägenheter att hyra i Luleå

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Luleå. Mer info om lägenheter att hyra i Luleå
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Luleå. Mer info om lägenheter att hyra i Luleå

Värt att veta när du söker lägenhet i Luleå

Drygt 25 mil norr om Umeå ligger Luleå. Staden har ett rikt aktivitetsliv både inomhus och utomhus. Luleås natur med bland annat Luleås skärgård erbjuder fantastiska utomhusmöjligheter så som kajak och fiske. Annars är skidåkning en populär aktivtet vintertid. I kulturväg erbjuds exempelvis Kulturens hus, Luleå Hamnfestival och Musikens makt i staden. Luleå stad sattes på världskartan när Facebook valde att investera i sitt första datacentrum utanför USA. Investeringen ledde till att andra företag fick upp ögonen för staden, Luleå Tekniska Universitet har fått en ökning med 18 procent på sina ansökningar och Luleå Science Park har fått en ökning med 25 procent med nyetablerade företag. Det finns tre shoppinggallerior i staden; Shopping, Strand Galleria och Smedjan. Utanför Luleå ligger även köpcentret Storheden. Näringslivet i staden är utöver detta en blandning av industri, utbildning, forskning, offentliga och privata tjänster samt handel och service. År 2015 rankades Luleå till att erbjuda länets bästa företagsklimat, efter en undersåokning som Svenskt Näringsliv presenterat. I nordvästra Luleå finns flera industriområden. Exempel på dessa är Bergnäsets industriområde och Skutvikens industriområde. Företag som har valt att placera sina huvudkontor i området är LKAB, Max Hamburgarerestauranger och Vattenfall vattenkraft AB.


Hitta lägenhet att hyra i Luleå

Letar du efter lägenhet att hyra i Luleå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Luleå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Luleå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Luleå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Luleå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Luleå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Luleå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Luleå?

I Luleå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Luleå.

Kan jag söka efter bostäder i Luleå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Luleå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Luleå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Luleå .

Hur mycket kostar en bostad i Luleå?

Priset på en bostad i Luleå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Luleå.