Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kart

Hyresbostäder i Stockholm Södermalm

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Södermalm.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker hyresbostäder i Stockholm Södermalm
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Södermalm.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker hyresbostäder i Stockholm Södermalm
Sortera efter

Hyresrätter i Stockholm Södermalm. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Stockholm Södermalm.

Södermalm som i vardagligt tal ofta kallas för Söder, sträcker sig från Slussen i norr till Skanstull i syd. Södermalm utgörs av en ö och karaktäriseras av en avslappnad och social stil. Här finns det gott om caféer, barer och butiker i alla dess former vilket tillsammans bildar en egen puls som går att ta på när man sätter foten i denna del av staden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Södermalm

Södermalm har med sin speciella stil nästan blivit synonymt med en avslappnad och hipster-inspirerad stil som är vanligt förekommande på söder. Här finns det flera second hand-butiker, mikrobryggerier och prisbelönta caféer och bagerier, samtidigt som det också finns stora köpcentran, etablerade varumärken och diskotek för alla åldrar. Södermalm brukar därför beskrivas som en dynamisk stadsdel med ett rikt socialt liv under dygnets alla timmar. Vidare finns här också gott om kultur i form av muséer, utställningar och historiska byggnader. Namnet Södermalm började nämligen redan ta form i dokument daterat till 1288, även om den dåvarande stavningen var Suthraemalm, och stadsdelen började därefter sakta ta form. Det var dock inte förrän på slutet av 1500-talet som befolkningstillväxten tog fart och så sent som mot slutet av 1800-talet den kom igång på allvar. Södermalm blev då främst arbetarnas stadsdel, även om stadsdelen idag kännetecknas av dyra bostäder och ett av Stockholms trendigaste områden att bo i. En av de delar på Södermalm som har kommit att bli en av de allra mest omtalade och populära bland såväl Stockholmare som turister är den del som fått det inofficiella namnet SoFo (Söder om Folkungagatan), som sedan 90-talet växt in i namnet och bildar ett område kännetecknat av restauranger, småbutiker, caféer och en speciell livsstil. 


Hitta hyresbostad i Stockholm Södermalm

Letar du efter hyresbostad i Stockholm Södermalm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Stockholm Södermalm som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Stockholm Södermalm - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Stockholm Södermalm, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Stockholm Södermalm

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Stockholm Södermalm. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Stockholm Södermalm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Södermalm?

I Stockholm Södermalm hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Södermalm.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Södermalm baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Södermalm kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Södermalm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Södermalm .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Södermalm?

Priset på en bostad i Stockholm Södermalm beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Södermalm.