Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Studentbostäder i Stockholm Östermalm

Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Stockholm Östermalm. Mer info om studentbostäder i Stockholm Östermalm
Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Stockholm Östermalm. Mer info om studentbostäder i Stockholm Östermalm

Hitta lediga studentbostäder som uthyres i Stockholm Östermalm. Söker du studentbostad som uthyres i Stockholm Östermalm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Stockholm Östermalm än studentbostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Östermalm är idag känt som ett av de mer exklusiva bostadsområderna i Stockholm. Merparten av byggnaderna i denna del av Stockholm härstammar från sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet då området gick igenom en ordentlig ombyggnation från att tidigare varit en enklare stadsdel till att nu rustas upp till ett av huvudstadens dyraste områden. Området kännetecknas, förutom av sina attraktiva bostäder, även utav dess nattklubbstäta kvarter och shoppingtäta gator.


Värt att veta när du söker studentbostad i Stockholm Östermalm

I takt med att Stockholm har vuxit de senaste decennierna har Östermalm fått ett allt mer attraktivt läge. Stadsdelen angränsar till Stockholms mest besökta butiksgator på Norrmalm,  kontorstäta Vasastan och ligger endast ett kortare stenkast ifrån mysiga Gamla Stan. Samtidigt är Östermalm hem för några av Stockholms största utbildningscentran i form av Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet, som bägge har sina campus i området. Inte bara studenter, utan även många matälskare lockas till stadsdelen och ett besök på den över hundra år gamla saluhallen på Östermalms torg. Saluhallen har sedan den invigdes år 1888 varit ett hem för matkultur och är idag kulturminnesskyddad. Några få kvater ifrån matälskarna centra finns ävens forskarnas dito. I parken Humlegården – som fått sitt namn genom att man för många hundra år sedan, när parken var en kunglig trädgärd, odlade bland anant humle här – finns det Kungliga biblioteket. Här kan den nyfikne finna allt tryckt material som getts ut i Sverige sedan 1661, även om biblioteket främst riktar sig mot forskare. Sist men inte minst så är ett besök på Östermalm och Sveriges nationalscen för teater, Dramaten, ett måste för den som intresserar sig för teater, kultur och historia. Kort sagt så är Östermalm en stadsdel som genom sin historia fått en ny skepnad och är idag ett av de mest eftertraktade områden i Stockholm och hem för såväl utbildning, parker, shopping och kultur i alla dess former.


Hitta studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm

Letar du efter studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga studentbostäder som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya studentbostäder att hyra i Stockholm Östermalm som passar dig. Du kan se alla de aktuella studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya studentbostad att hyra i Stockholm Östermalm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Östermalm?

I Stockholm Östermalm hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Östermalm.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Östermalm baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Östermalm kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Östermalm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Östermalm .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Östermalm?

Priset på en bostad i Stockholm Östermalm beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Östermalm.