Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet i Västerås

Hitta lägenhet i Västerås på listan med lediga lägenheter i Västerås nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Västerås och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Västerås. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter i Västerås. Mer info om lägenhet i Västerås
Du har sökt efter Lägenheter i Västerås. Mer info om lägenhet i Västerås

Hitta lägenhet i Västerås på listan med lediga lägenheter i Västerås nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Västerås och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Västerås. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Västerås

Västerås är en av Sveriges äldsta städer och firande oficiellt sitt 1000-årsjubileum 1990. År 1623 grundades landets äldsta gymnasium i staden av biskopen Johannes Rudbeckius. Det fanns sedan tidigare gymnasium i både Lund och Malmö men då Skåne, och därmed dessa städer, på den tiden tillhörde Danmark är det Rudbeckianska gymnasiet i Västerås Sveriges allra första. Rudbeckius var en förespråkare även för flickors skolgång, vilket var mycket ovanligt för tiden, och grundade år 1630 en flickskola i staden. Samma år upptäcktes landets första fall av pesten i Västerås och sjukdomen tog livet av en femtedel av stadens befolkning. Efter den stora stadsbranden år 1714 anlades en kungsträdgård med odlingar av diverse frukter och grödor. Idag är Västerås inom odling kanske mest känt för Västeråsgurkan som odlats sedan 1700-talet och exporterats till hela landet och stora delar av Europa. I de mest centrala delarna av Västerås har den medeltida stadsplanen och till viss del arkitekturen bevarats, men majoriteten av staden är präglad av återuppbyggnaden efter stadsbranden år 1714 där stora delar av staden ödelades. Både Västerås slott och domkyrkan förkroppsligar just detta genom att vara anrika byggnader från 1200-talet som flertalet gånger genom åren fått restaurerats och återuppbyggas efter förödande bränder.
Hitta lägenhet i Västerås

Letar du efter lägenhet i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Västerås på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Västerås, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Västerås

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Västerås. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Västerås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Västerås?

I Västerås hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Västerås.

Kan jag söka efter bostäder i Västerås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Västerås kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Västerås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Västerås .

Hur mycket kostar en bostad i Västerås?

Priset på en bostad i Västerås beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Västerås.