Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kart

Lägenheter i Gävle

Du har sökt efter Lägenheter i Gävle.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter Lägenheter i Gävle.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerlägenhet i Gävle

Gävle blev benämt som stad redan år 1413 men fick sina första stadsprivilegier först tre decennier senare. Som en tidig stapelstad (rätten att bedriva import och export) konkurrerade staden länge med Stockholm. Detta ledde till ett klagomål från huvudstaden vilket resulterade i att Gävle inte längre var beviljat utrikes sjöfart. Under det stora nordiska kriget (1700-1721) blev så när som på varenda norrländsk kuststad plundrad och nedbränd av ryssarna. Gävle lyckades unkomma detta öde då den svenska militären slog tillbaka det ryska anfallet mot staden. Detta bidrog till en ekonomisk utveckling i klar positiv riktigt för staden som blomstrade när handeln tog fart igen under 1700-talet. Det geografiska läget var optimalt för sjöfarten och innebar att utvecklingen fortsatte långt in på 1800-talet med anläggningen av flertalet stora industrier. Även om denna trend har avtagit de senaste 150 åren har Gävle som mål att vara bland Sveriges mest attraktiva städer för företag till 2025. Detta innebär en kommunal satsning på att ge service samt förenkla näringslivsklimatet för stadens företagare. Ett redan välkänt företag från staden är Mackmyra Svensk Whisky som är landets största whiskydestilleri. Kända personer från Gävle är bland annat hockeyspelaren Nicklas Bäckström, artisten Thomas Di Leva och skådespelaren Rolf Lassgård. Utöver det bodde Cat Stevens här i tidig ålder och gick på Solängsskolan.  


Hitta lägenhet i Gävle

Letar du efter lägenhet i Gävle? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lägenheter i Gävle som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Gävle på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Gävle, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Gävle

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Gävle. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Gävle som matchar dina sökkriterier.