Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Värnamo

Du har sökt efter Lägenheter i Värnamo. Mer info om lägenheter i Värnamo
Du har sökt efter Lägenheter i Värnamo. Mer info om lägenheter i Värnamo

Värt att veta när du söker lägenhet i Värnamo

Drygt 6 mil nordväst om Växjö ligger Värnamo. Det finns flera grundskolor i Värnamo, två gymnasieskolor samt en högskola och en folkhögskola. I kulturväg erbjuder staden många alternativ. Några av de mest populära är Bruno Mathssons center, Vandalorum och Store Mosse. Vandalorum är en konsthall med fokus på internationell samtidskonst och design. Vandalorum öppnade 2011. Men den i särklass mest besökta plats i Värnamo är Apladalen, en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. Populära sporter i området är golf, fotboll och brottning.  
Nästan 35% av näringslivet i Värnamo betsår av tillverkningsindustrin. Det finns cirka 400 registrerade företag verksamma inom tillverkningsindustrin i staden. Industrin är kraftig exportinriktad, mycket tack vare E4:an och riksväg 27. Precis som andra delar av Småland präglas även Värnamo av möbeltillverkning. Mellan 1890 och 1960 fanns det inte mindre än 60 fabriker i staden. Andra stora branscher inom tillverkning är gummi-, plast-, metall-, pappers-, och maskinindustri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter. Bland annat är Värnamo en järnvägsknut och Europaväg 4 löper strax utanför Värnamo. Utöver detta löper betydande riksvägar och länsvägar i nära anslutning till staden.


Hitta lägenhet i Värnamo

Letar du efter lägenhet i Värnamo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Värnamo som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Värnamo på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Värnamo, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Värnamo

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Värnamo. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Värnamo som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Värnamo?

I Värnamo hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Värnamo.

Kan jag söka efter bostäder i Värnamo baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Värnamo kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Värnamo?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Värnamo .

Hur mycket kostar en bostad i Värnamo?

Priset på en bostad i Värnamo beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Värnamo.