Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Uppsala

Du har sökt efter Lägenheter i Uppsala. Mer info om lägenheter i Uppsala
Du har sökt efter Lägenheter i Uppsala. Mer info om lägenheter i Uppsala


Värt att veta när du söker lägenhet i Uppsala

Staden kallades tidigare Östra Aros medan Uppsala var bemäningen på en stad cirka fem kilometer norr om den nuvarande platsen. Anledningen till namnbytet var att ärkebiskopsätet flyttades vilket ledde till att namnet följde med. Efter flytten av ärkebiskopsätet påbörjades byggandet av en ny domkyrka som kom att stå klar år 1435 och är med sina 119 meter höga kyrkotorn Nordens största katedral. Under samma period upprättades Uppsala universitet som idag har uppemot 44 000 studenter och är rankat bland världens 100 bästa. Universitet är mycket anrikt och kan stoltsera med att kopplas samman med bland annat Carl von Linné, Anders Celsius och Dag Hammarsköld. Bara ett stenkast från universitetets huvudbyggnad ligger Botaniska trädgården som anlades år 1664 därmed är Sveriges äldsta. Uppsala har en rik historia och tros ha varit en betydelsefull plats för makthavare redan under tiden det benämndes som Östra Aros. Till stöd för detta är att flera tecken pekar på att området var asatrons centrum innan Sverige blev kristet. Mycket av stadens historia lever kvar än idag och kan upplevas inte minst på Uppsala slott som stått i centrum för flertalet stora händelser i svensk historia. Bland annat var det på detta slott Sturemorden samt drottning Kristinas abdikering ägde rum. 


Hitta lägenhet i Uppsala

Letar du efter lägenhet i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Uppsala på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Uppsala, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Uppsala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Uppsala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Uppsala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Uppsala?

I Uppsala hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Uppsala.

Kan jag söka efter bostäder i Uppsala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Uppsala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Uppsala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Uppsala .

Hur mycket kostar en bostad i Uppsala?

Priset på en bostad i Uppsala beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Uppsala.