Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus i Malmö

Hitta ditt nya hus i Malmö på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Malmö. Hyr hus i Malmö här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Malmö.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

197 bostäder hittade

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Malmö

Är du på jakt efter lediga hus i Malmö så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö. Hitta lediga hus i Malmö genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Malmö först. När du vill hyra ett ledigt hus i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Malmö som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Malmö, lediga hyresbostäder i Malmö, lediga hyresrätter i Malmö, lediga hus i Malmö, lediga rum i Malmö, lediga bostäder i Malmö, lediga studentbostäder i Malmö, lediga studentlägenheter i Malmö eller lediga hyreslägenheter i Malmö.

Guide: Så hittar du ett hus i Malmö

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Malmö? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Malmö. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Malmö!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Malmö. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Malmö

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Malmö. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Malmö. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Malmö, hyra hus i Malmö, hyra rum i Malmö, hyra bostad i Malmö, hyra hyresbostad i Malmö, hyra studentbostad i Malmö, hyra hyresrätter i Malmö, hyra hyreslägenhet i Malmö, ledig hyresrätt i Malmö, ledig lägenhet i Malmö, ledigt hus i Malmö, ledigt rum i Malmö, ledig hyresbostad i Malmö, ledig bostad i Malmö, ledig studentbostad i Malmö, ledig studentlägenhet i Malmö, ledig hyreslägenhet i Malmö, lediga hyresrätter i Malmö, lediga lägenheter i Malmö, lediga hyresbostäder i Malmö, lediga hus i Malmö, lediga rum i Malmö, lediga bostäder i Malmö, lediga studentbostäder i Malmö, lediga studentlägenheter i Malmö, lediga hyreslägenheter i Malmö, hyresbostäder i Malmö, hyresrätter i Malmö, lägenheter i Malmö, hus i Malmö, rum i Malmö, bostäder i Malmö, studentbostäder i Malmö, studentlägenheter i Malmö, hyreslägenheter i Malmö, hyresbostad i Malmö, hyresrätt i Malmö, lägenhet i Malmö, hus i Malmö, rum i Malmö, bostad i Malmö, studentbostad i Malmö, studentlägenhet i Malmö och hyreslägenhet i Malmö

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Malmö som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Malmö ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Malmö

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Malmö så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö. Hitta ditt nya hus i Malmö genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Malmö först. När du vill hyra ett hus i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av hus i Malmö som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Malmö, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Malmö, hyra hyresbostad i Malmö, hyra hyresrätt i Malmö, hyra hus i Malmö, hyra rum i Malmö, hyra bostad i Malmö, hyra studentbostad i Malmö, hyra studentlägenhet i Malmö eller hyra hyreslägenhet i Malmö.

Lediga hus i Malmö

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Malmö så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö. Hitta ett ledigt hus i Malmö genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Malmö först. När du vill hyra ett ledigt hus i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Malmö som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Malmö, ledig hyresbostad i Malmö, ledig hyresrätt i Malmö, ledigt hus i Malmö, ledigt rum i Malmö, ledig bostad i Malmö, ledig studentbostad i Malmö, ledig studentlägenhet i Malmö eller ledig hyreslägenhet i Malmö.

Hus i Malmö

Är du på jakt efter ett hus i Malmö så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö. Hitta en bostad och lägenhet i Malmö genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Malmö först. När du vill hyra ett hus i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av hus i Malmö som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Malmö, hyresbostäder i Malmö, hyresrätter i Malmö, hus i Malmö, rum i Malmö, bostäder i Malmö, studentbostäder i Malmö, studentlägenheter i Malmö eller hyreslägenheter i Malmö.

Värt att veta när du söker hus i Malmö

Malmö som stad började växa fram redan på 1200-talet och är därmed över 800 år gammal. Ordet Malmö betyder ”sandhögar” och staden har kommit att få namnet då den växte fram på en strandrevel som idag de mest centrala kvarteren är belägna på. Den äldsta bevarade konstruktionen är det centrala tunnelkomplexet som byggdes på 1300-talet. Utöver det står fortsatt en del hus kvar i centrum från 14- och 1500-talet samt Malmöhus slott från 1526. Malmö har historiskt sett varit viktig för svensk handel – något som i allra högsta grad gäller även idag. Stadens närhet till Köpenhamn och resten av Europa har bidragit till att den idag är landets fortast växande storstad. Hem till vackra parker, långa kustremsor, och en uppsjö av restauranger och uteserveringar gör att Malmö har blivit lika attraktivt för privatpersoner som för företag. Utöver stadens egna sevärdheter och aktiviteter kan man med en 20 minuters tågresa ta sig över Öresundsbron och därmed även ta del utbudet som Nordens näst största stad bjuder på. Som studentstad har Malmö länge legat i skuggan av grannstaden Lund, men då universitetsstatus nu bilvit beviljat från 2018 får den Skånska huvudstaden plötsligt en betydligt högre attraktionskraft än tidigare. Därmed hoppas staden kunna locka fler studenter från runt om i landet än tidigare när huvudparten kommit från Skåne.

Sök på väg- eller gatunamn i Malmö
Information om kommunen