Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenhet i Örnsköldsvik

Hitta lägenhet på listan med lediga lägenheter i Örnsköldsvik nedan. Vi har samlat nästan alla lägenheter i Örnsköldsvik, så om du söker lägenhet i Örnsköldsvik har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om lediga lägenheter i Örnsköldsvik.

Upprätta en sökagent för lediga lägenheter i Örnsköldsvik

90 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2 3 4 5

Statistik över utvecklingen av lediga lägenheter i Örnsköldsvik under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lägenheter i Örnsköldsvik under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga lägenheter i Örnsköldsvik på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya lägenheter i Örnsköldsvik som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lägenheter i Örnsköldsvik som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över nya lägenheter i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över uthyrda lägenheter i Örnsköldsvik över tid,samlad statistik över alla lediga lägenheter till salu i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över nya lägenheter till salu i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över sålda lägenheter i Örnsköldsvik över tid.

Datum Alla lediga lägenheter Nya lediga lägenheter Uthyrda eller sålda lägenheter
30. september 2023 88 3 2
29. september 2023 87 1 3
28. september 2023 89 3 5
27. september 2023 91 4 2
26. september 2023 89 2 0
25. september 2023 87 0 2
24. september 2023 89 2 0
23. september 2023 87 3 3
22. september 2023 87 3 2
21. september 2023 86 2 1
20. september 2023 85 5 5
19. september 2023 85 1 0
18. september 2023 84 2 0
17. september 2023 82 1 0
16. september 2023 81 2 1
15. september 2023 80 0 1
14. september 2023 81 4 2
13. september 2023 79 30 0
12. september 2023 49 5 0
11. september 2023 44 4 9
10. september 2023 49 3 0
9. september 2023 46 1 0
8. september 2023 45 3 3
7. september 2023 45 2 0
6. september 2023 43 5 9
5. september 2023 47 4 10
4. september 2023 53 2 0
3. september 2023 51 1 1
2. september 2023 51 0 5
1. september 2023 56 2 6
31. augusti 2023 60 1 0

Statistik över lediga lägenheter i Örnsköldsvik

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga lägenheter i Örnsköldsvik under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över nya lägenheter i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över uthyrda lägenheter i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över alla lediga lägenheter till salu i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över nya lägenheter till salu i Örnsköldsvik över tid, samlad statistik över sålda lägenheter i Örnsköldsvik över tid.

Lägenheter
Antal lediga bostäder 90
Antal nya bostäder sedan igår 3
Antal uthyrda eller sålda bostäder sedan igår 2
Lediga m2 totalt 6 914

Vanliga frågor

Lägenhet i Örnsköldsvik

En hyreslägenhet är en privat bostad i en flerfamiljshus. Det kan vara ett bra val att hyra en lägenhet om du vill bo nära staden och ha tillgång till kollektivtrafik. En lägenhet är också ett bra ställe att bo om du vill bo nära andra människor.

Det är ofta billigare att bo i en lägenhet än i ett hus, men det har också vissa nackdelar. Till exempel finns det ofta begränsningar för hur mycket du kan ändra i din lägenhet. Dessutom finns det ofta begränsningar för hur mycket oljud du kan göra.

Att hitta rätt lägenhet i Örnsköldsvik kräver generellt bra research och planering.

Börja med att fastställa dina prioriteringar, krav och behov - var bör lägenheten ligga, hur stor bör den vara, vad har du för budget för hyra osv.

Du kan få en översikt över lediga lägenheter till uthyrning i Örnsköldsvik på Bostadsdeal.se, som samlar nästan alla lediga hyresbostäder, inklusive lägenheter till uthyrning, på marknaden.

Du kan filtrera din sökning och skapa automatiska sökagenter för lägenheter till uthyrning i Örnsköldsvik, som meddelar om nya lägenheter som matchar dina kriterier. Det ger dig chansen att vara en av de första att kontakta hyresvärden – och därmed öka dina chanser att bli den som hyr lägenheten.

Få bra tips om att söka lägenhet till uthyrning i Örnsköldsvik i vår guide: Så hyr du en lägenhet - de 8 viktigaste stegen.

Hitta en lägenhet i Örnsköldsvik av rätt storlek och inredning

När du väljer den nya lägenheten du vill hyra i Örnsköldsvik, är det viktigt att du ser till att lägenheten möter både dina nuvarande och framtida behov. Lägenheten bör ha en storlek och rumfördelning som passar din nuvarande livssituation, samt eventuella framtida förändringar under den tid du tänker bo där, som t.ex. familjeökning, tankar på att flytta utomlands och andrahandsuthyrning etc.

Var medveten om att inredningen och planlösningen kan ha en stor inverkan på inte bara det fysiska rummet, men också på din dagliga livskvalitet. Rätt förutsättningar kan göra det lättare att skapa ett hem där du känner dig bekväm. Ta också hänsyn till vilka inredningsmöjligheter du vill ha när du flyttar in i lägenheten.

Du kan hitta mer inspiration om hur du inreder din lägenhet i vår guide: 12 steg till att inreda din lägenhet - skapa ett hem som kompletterar din livsstil.

Använd ditt sunda förnuft när du söker lägenhet att hyra

När du hyr en bostad är det mycket viktigt att du kollar upp hyresvärden innan du överför pengar. Få alltid juridisk hjälp för att granska ditt hyresavtal innan du skriver under. Få en visning av bostaden, kontrollera hyresvärdens bakgrund och få dokumentation på hyresvärdens rätt att hyra ut bostaden innan du skriver under eller överför pengar till hyresvärden. Viktigast av allt: Använd ditt sunda förnuft.

Vi har samlat en rad tips om vad du bör vara uppmärksam på i denna guide: Kolla hyresvärden innan du hyr en bostad.

Flytt till ny lägenhet i Örnsköldsvik

När du har bestämt dig för att flytta till en ny lägenhet i Örnsköldsvik, måste du börja organisera själva flyttprocessen från den nuvarande bostaden till den nya lägenheten. Det finns många saker att hålla reda på under flytten. Vi har skapat denna guide, som vi hoppas kan hjälpa dig: Checklista för flytt till lägenhet.

Uthyrning av lägenhet i Örnsköldsvik

Har du lediga lägenheter i Örnsköldsvik som du vill hyra ut, eller en lägenhet du vill hyra ut i andra hand, kan du hitta din nya hyresgäst via Bostadsdeal.se, som är en av Sveriges ledande onlineplattformar för uthyrning av privata bostäder. Vi används av både fastighetsförvaltare, fastighetsbolag, fastighetsmäklare, bostadsföreningar och andra som vill hyra ut lediga lägenheter.

När du annonserar din lediga lägenhet på Bostadsdeal.se, exponeras den för en bred grupp av hyresgäster. Våra hyresgäster varierar från studenter och nyutexaminerade till små familjer och äldre par som söker nya hem.

Om du har en ledig hyreslägenhet till uthyrning i Örnsköldsvik kan du alltid skapa en bostadsannons direkt här. Du kan även aktivt söka efter potentiella hyresgäster här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via e-post på support@bostadsdeal.se för en snabb dialog. Vi är redo att bistå dig med goda råd för din uthyrning.

Vi har skapat en guide som beskriver uthyrningsprocessen från A till Ö för dig: Hyr ut din lägenhet via 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker lägenhet i Örnsköldsvik

Via E4:an 11 mil söder om Umeå ligger Örnsköldsvik. Staden har ett rikt föreningsliv med över 700 föreningar inom bland annt både musik och idrott. Föreningen musikhuset har spelat en viktig roll på senare år, liksom ishockeyklubben Modo Hockey. Staden ligger vackert beläget längs Höga Kusten med många möjligheter till fantastiska utomhusaktiviteter, både sommar och vinter. I övrigt är Örnsköldsvik en stad som präglas av internationella företag och har ett stort utvecklingsfokus. Drygt 2500 företag finns idag verksamma i staden. Örnsköldsvik står för 3 procent av Sveriges totala export, en anmärkningsvärd siffra förhållande till kommunens storlek. Sedan flera decennier tillbaka har staden kännetecknats av en stark industrikultur. Detta i kombination med forskningssamarbeten med Umeå Universitet och Mittuniversitetet har lett till att Örnsköldsvik är världsledande på marknader så som skogs-, verkstads-, och processindustrin. Exempel på företag som finns etablerade i omrdådet är Metsä Board, Fjällräven, BAE Systems och Domsjö Fabriker.

Sök på väg- eller gatunamn i Örnsköldsvik
Information om kommunen