Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Radhus i Uppsala

Hitta ditt nya radhus i Uppsala på listan med lediga radhus nedan. Vi har samlat nästan alla lediga radhus i Uppsala, så om du söker radhus i Uppsala har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om lediga radhus i Uppsala.

Upprätta en sökagent för lediga radhus i Uppsala

26 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2

Statistik över utvecklingen av lediga radhus i Uppsala under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga radhus i Uppsala under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga radhus i Uppsala på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya radhus i Uppsala som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal radhus i Uppsala som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga radhus i Uppsala över tid, samlad statistik över nya radhus i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda radhus i Uppsala över tid,samlad statistik över alla lediga radhus till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya radhus till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda radhus i Uppsala över tid.

Datum Alla lediga radhus Nya lediga radhus Uthyrda eller sålda radhus
26. september 2023 26 5 5
25. september 2023 26 5 0
24. september 2023 21 0 0
23. september 2023 21 0 2
22. september 2023 23 0 2
21. september 2023 25 0 1
20. september 2023 26 1 4
19. september 2023 29 1 0
18. september 2023 28 0 0
17. september 2023 28 0 1
16. september 2023 29 1 2
15. september 2023 30 0 0
14. september 2023 30 0 0
13. september 2023 30 0 1
12. september 2023 31 0 0
11. september 2023 31 0 1
10. september 2023 32 0 0
9. september 2023 32 0 0
8. september 2023 32 1 4
7. september 2023 35 0 0
6. september 2023 35 1 1
5. september 2023 35 2 2
4. september 2023 35 1 0
3. september 2023 34 6 2
2. september 2023 30 2 1
1. september 2023 29 2 0
31. augusti 2023 27 2 0
30. augusti 2023 25 1 2
29. augusti 2023 26 0 1
28. augusti 2023 27 0 1
27. augusti 2023 28 0 0

Statistik över lediga radhus i Uppsala

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga radhus i Uppsala under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga radhus i Uppsala över tid, samlad statistik över nya radhus i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda radhus i Uppsala över tid, samlad statistik över alla lediga radhus till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya radhus till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda radhus i Uppsala över tid.

Radhus
Antal lediga bostäder 26
Antal nya bostäder sedan igår 5
Antal uthyrda eller sålda bostäder sedan igår 5
Lediga m2 totalt 3 183

Vanliga frågor

Vad är ett radhus?

Ett radhus är en typ av hus som består av flera enheter som är anslutna till varandra. De flesta radhus har en eller två våningar och är ofta anslutna till andra radhus. Radhus är vanligtvis anordnade i rader, därav namnet. Radhus har ofta en gemensam gård eller trädgård som delas av alla som bor i radhuset. Alternativt har varje radhus en mindre trädgård anslutet till sitt radhus.

Radhus är ett bra alternativ för människor som söker ett boende som är mellan lägenhet och hus. Radhus är ett populärt val för många människor som söker ett billigare alternativ till ett vanligt hus.

Lediga radhus i Uppsala

Är du på jakt efter lediga radhus i Uppsala så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se samlar nämligen stortset alla lediga radhus i Uppsala. Hitta lediga radhus i Uppsala genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Uppsala till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Uppsala först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Uppsala är det viktigt att veta vilken typ av lediga radhus i Uppsala som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Uppsala, och du kan med fördel använda oss.

Guide: Så hittar du ett radhus i Uppsala

Behöver du hjälp med att hitta ett radhus i Uppsala? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av radhus i Uppsala. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta radhuset i Uppsala!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett radhus att hyra i Uppsala. Vilken storlek och hur många m2 ska radhuset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala ska radhuset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska radhuset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska radhuset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska radhuset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett radhus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett radhus i Uppsala

Det finns många bra hemsidor med lediga radhus att hyra, där du kan söka efter radhus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Uppsala. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga radhuset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av radhus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Uppsala. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett radhus i Uppsala som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra radhuset. Du kan också be om en visning av radhuset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya radhus i Uppsala ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr radhuset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut radhuset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på radhuset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut radhuset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har fått en visning av radhuset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya radhus. Kom ihåg att adressändra.

Värt att veta när du söker radhus i Uppsala

Staden kallades tidigare Östra Aros medan Uppsala var bemäningen på en stad cirka fem kilometer norr om den nuvarande platsen. Anledningen till namnbytet var att ärkebiskopsätet flyttades vilket ledde till att namnet följde med. Efter flytten av ärkebiskopsätet påbörjades byggandet av en ny domkyrka som kom att stå klar år 1435 och är med sina 119 meter höga kyrkotorn Nordens största katedral. Under samma period upprättades Uppsala universitet som idag har uppemot 44 000 studenter och är rankat bland världens 100 bästa. Universitet är mycket anrikt och kan stoltsera med att kopplas samman med bland annat Carl von Linné, Anders Celsius och Dag Hammarsköld. Bara ett stenkast från universitetets huvudbyggnad ligger Botaniska trädgården som anlades år 1664 därmed är Sveriges äldsta. Uppsala har en rik historia och tros ha varit en betydelsefull plats för makthavare redan under tiden det benämndes som Östra Aros. Till stöd för detta är att flera tecken pekar på att området var asatrons centrum innan Sverige blev kristet. Mycket av stadens historia lever kvar än idag och kan upplevas inte minst på Uppsala slott som stått i centrum för flertalet stora händelser i svensk historia. Bland annat var det på detta slott Sturemorden samt drottning Kristinas abdikering ägde rum.

Sök på väg- eller gatunamn i Uppsala
Information om kommunen