Studentbostad i Uppsala

Hitta din studentbostad i Uppsala på listan med lediga studentbostäder i Uppsala nedan. Vi har ett stort urval av studentlägenheter och studentboende i Uppsala. Hitta studentbostad, studentrum eller studentlägenhet i Uppsala här. Lycka till! Mer info om lediga studentbostäder i Uppsala.

Söker du hyra eller köp?Hyra/Köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Hyra per månad
Max pris
Filtrera sökningSök
25 bostäder hittade
1 2

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga studentbostäder i Uppsala under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga studentbostäder i Uppsala under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga studentbostäder i Uppsala på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya studentbostäder i Uppsala som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal studentbostäder i Uppsala som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga studentbostäder i Uppsala över tid, samlad statistik över nya studentbostäder i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda studentbostäder i Uppsala över tid,samlad statistik över alla lediga studentbostäder till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya studentbostäder till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda studentbostäder i Uppsala över tid.

Datum Alla lediga studentbostäder Nya lediga studentbostäder Uthyrda eller sålda studentbostäder
19. juli 2024 26 16 13
18. juli 2024 23 16 0
17. juli 2024 7 3 0
16. juli 2024 4 2 0
15. juli 2024 2 0 14
14. juli 2024 16 1 17
13. juli 2024 32 1 18
12. juli 2024 49 13 6
11. juli 2024 42 18 0
10. juli 2024 24 18 38
9. juli 2024 44 0 2
7. juli 2024 46 26 32
6. juli 2024 52 15 0
5. juli 2024 37 12 4
4. juli 2024 29 12 0
3. juli 2024 17 11 29
2. juli 2024 35 6 0
1. juli 2024 29 0 36
30. juni 2024 65 24 24
29. juni 2024 65 17 0
28. juni 2024 48 5 0
27. juni 2024 43 31 26
26. juni 2024 38 16 0
25. juni 2024 22 0 7
24. juni 2024 29 0 0
23. juni 2024 29 15 21
22. juni 2024 35 14 12
21. juni 2024 33 13 0
20. juni 2024 20 6 6
19. juni 2024 20 14 0

Statistik över lediga studentbostäder i Uppsala

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga studentbostäder i Uppsala under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga studentbostäder i Uppsala över tid, samlad statistik över nya studentbostäder i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda studentbostäder i Uppsala över tid, samlad statistik över alla lediga studentbostäder till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya studentbostäder till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda studentbostäder i Uppsala över tid.

Studentbostäder
Antal lediga bostäder 25
Antal nya bostäder sedan igår 16
Antal uthyrda eller sålda bostäder sedan igår 13
Lediga m2 totalt 857

Vad är ett bostad?

Ett boende är en plats att bygga minnen. Det kan vara en lägenhet, ett hus, ett rum eller ett radhus. Oavsett om det ägs eller hyrs innebär det skydd, komfort och säkerhet.

När du har ett boende betalar du ett månatligt bostadslån eller hyra baserat på dess storlek, plats och andra faktorer. För dem som hyr är det viktigt att förstå villkoren i hyreskontraktet, vilket beskriver vad som ingår i hyran och vilket ansvar du har som hyresgäst.

Det finns flera fördelar med att ha ett boende.

För det första erbjuder det stabilitet och en känsla av tillhörighet, vilket ger dig möjlighet att personifiera ditt utrymme. För det andra ger det en bas, vilket gör det lätt att flytta om du hyr eller har köpt.

För det tredje är husägare eller uthyrare oftast ansvariga för större reparationer, vilket säkerställer att ditt bostadsområde förblir bekvämt.

I grunden erbjuder att ha ett boende fred och en känsla av plats. Oavsett om du hyr eller äger ger det ett skydd från världen. När du hyr har du friheten att enkelt byta utan att behöva oroa dig för att sälja, bara avsluta hyreskontraktet.

Typer av boende inkluderar:

Lediga lägenheter i Uppsala

En lägenhet är en privat enhet i en flervåningsbyggnad. Det är ett utmärkt val för dem som söker närhet till stadsfaciliteter, kollektivtrafik och en gemenskapskänsla. Hitta en lägenhet att hyra eller en lägenhet till salu genom att klicka på länken.

Lediga hus i Uppsala

Ett hus är en fristående struktur, ofta åtföljd av mark, trädgårdar eller uppfarter. Det erbjuder mer utrymme och integritet, perfekt för familjer eller de som vill ha en touch av natur. Hitta ett hus att hyra eller ett hus till salu genom att klicka på länken.

Lediga rum i Uppsala

Att hyra ett rum, ofta inom någons bostad, erbjuder flexibilitet och kortare åtaganden som varierar från dagar till månader. Det är ett kostnadseffektivt sätt att bo på i en önskad plats. Hitta ett rum att hyra genom att klicka på länken.

Lediga radhus i Uppsala

Ett radhus är en bostad som delar sidoväggar med grannhus. De erbjuder en balans mellan privatliv och gemenskap, idealisk för små familjer eller de som önskar något mittemellan en lägenhet och hus. Hitta ett radhus att hyra eller ett radhus till salu genom att klicka på länken.

Hur hittar du ditt nästa bostad?

Att hitta rätt boende kan kräva insats, särskilt med tanke på bostadsdynamiken i din önskade by. Börja med att identifiera dina krav och önskemål. Undersök lediga fastigheter, kanske via portaler eller fastighetsmäklarföretag. När du har identifierat potentiella boenden, arrangera visningar och avsluta avtal när du hittar din perfekta match.

Utforska våra omfattande guider om att leta efter lägenheter, leta efter rum och leta efter hus för att göra din bostadsjakt smidigare.

Upptäck lediga bostäder online

Det första och viktiga steget på din bostadsresa är att förstå det utbud av hyresalternativ som passar dina preferenser.

Bostadsdeal.se erbjuder ett stort utbud av hyresbostäder i hela Sverige. Oavsett om det är ett mysigt ställe, ett rymligt boende, budgetvänligt eller lyxigt, har Bostadsdeal.se troligen den perfekta matchningen för dig.

Finputsa din sökning och aktivera automatisk sökagent för annonser som omedelbart informerar dig om nya fastigheter som matchar dina specifikationer. Detta gör din sökning mer effektiv och möjliggör snabbare kontakter med potentiella hyresvärdar.

Ha en kostnadseffektiv långsiktig strategi

För att säkerställa kostnader som inte bryter banken, bör du vidga din vy genom att utforska så många alternativ som möjligt. Engagera dig med flera hyresvärdar och säljare, boka visningar av fastigheter och jämför vad som erbjuds.

När du får erbjudanden, tveka inte att förhandla. Att presentera ett moterbjudande, särskilt när du överväger flera fastigheter, kan leda till en överenskommelse som är till din fördel.

Kom ihåg att priser påverkas av tillgång och efterfrågan. Att välja områden med många annonser kan förbättra dina chanser att hitta ett överkomligt avtal.

Välj ett bostad som passar ditt liv

I din jakt på ett nytt boende är det viktigt att beakta både dina nuvarande och framtida behov. Uppfyller utrymmet din nuvarande livsstil och potentiella förändringar, som en växande familj eller utrymme för en rumskamrat?

Bostadens design och struktur spelar en roll för dess lämplighet. En fastighet kan först verka kompakt, men med effektivt utnyttjande av utrymme och smarta layoutjusteringar kan den vara helt rätt.

För idéer om inredning av bostäder, se våra guider: Guide för inredning av din lägenhet, Guide för inredning av ditt hus och Guide för inredning av ditt rum.

Flyttning till ditt nya bostad

Efter att ha bestämt dig för ditt önskade hyresboende är det dags att genomföra flytten. Organiserad planering är nyckeln till att säkerställa en smidig övergång.

Flyttningsdetaljerna varierar beroende på fastighetens typ, oavsett om det är ett rum, en lägenhet eller ett hus. 

För att hjälpa din flytt kan du gå igenom våra omfattande guider: Enkel flytt till en lägenhet, Steg för övergång till ett hus och Tips för att flytta in i ett rum.

Överväger du att hyra ut eller sälja ditt bostad?

Om du har fastigheter redo att hyras ut, erbjuder Bostadsdeal.se den perfekta plattformen. Känd som en ledande online hubb för privat bostadsuthyrning i Sverige, är vi det förstahandsvalet för hyresvärdar av alla storlekar – från fastighetsbolag och bostadsföreningar till fastighetsmäklare och förvaltare.

Med hundratals som dagligen besöker Bostadsdeal.se på jakt efter hyresbostäder, garanterar en annons av din fastighet här att den får uppmärksamhet från en mångfaldig publik – oavsett om det är studenter, familjer eller äldre.

Intresserad av att skapa en annons? Du kan enkelt lägga upp din fastighet här. Om du letar efter potentiella hyresgäster kan du utforska vår plattform. Om du har frågor eller behöver hjälp med din annons, tveka inte att skicka oss ett mail på support@bostadsdeal.se – vi står redo att guida och hjälpa.

För en omfattande förståelse av annonseringsprocessen, dyk in i vår guide: Försäljning av din bostad genom 10 enkla steg.