Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

4 rum lägenheter att hyra i Helsingborg

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Helsingborg nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet i Helsingborg.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

19 bostäder hittade
1 2 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Helsingborg

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Helsingborg. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Helsingborg först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Helsingborg, lediga hyresbostäder i Helsingborg, lediga hyresrätter i Helsingborg, lediga hus i Helsingborg, lediga rum i Helsingborg, lediga bostäder i Helsingborg, lediga studentbostäder i Helsingborg, lediga studentlägenheter i Helsingborg eller lediga hyreslägenheter i Helsingborg.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Helsingborg

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Helsingborg? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Helsingborg. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Helsingborg!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Helsingborg. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Helsingborg ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Helsingborg

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Helsingborg. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Helsingborg. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Helsingborg, hyra hus i Helsingborg, hyra rum i Helsingborg, hyra bostad i Helsingborg, hyra hyresbostad i Helsingborg, hyra studentbostad i Helsingborg, hyra hyresrätter i Helsingborg, hyra hyreslägenhet i Helsingborg, ledig hyresrätt i Helsingborg, ledig lägenhet i Helsingborg, ledigt hus i Helsingborg, ledigt rum i Helsingborg, ledig hyresbostad i Helsingborg, ledig bostad i Helsingborg, ledig studentbostad i Helsingborg, ledig studentlägenhet i Helsingborg, ledig hyreslägenhet i Helsingborg, lediga hyresrätter i Helsingborg, lediga lägenheter i Helsingborg, lediga hyresbostäder i Helsingborg, lediga hus i Helsingborg, lediga rum i Helsingborg, lediga bostäder i Helsingborg, lediga studentbostäder i Helsingborg, lediga studentlägenheter i Helsingborg, lediga hyreslägenheter i Helsingborg, hyresbostäder i Helsingborg, hyresrätter i Helsingborg, lägenheter i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostäder i Helsingborg, studentbostäder i Helsingborg, studentlägenheter i Helsingborg, hyreslägenheter i Helsingborg, hyresbostad i Helsingborg, hyresrätt i Helsingborg, lägenhet i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostad i Helsingborg, studentbostad i Helsingborg, studentlägenhet i Helsingborg och hyreslägenhet i Helsingborg

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Helsingborg som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Helsingborg ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Helsingborg

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Helsingborg. Hitta din nya lägenhet i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Helsingborg först. När du vill hyra en lägenhet i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Helsingborg, hyra hyresbostad i Helsingborg, hyra hyresrätt i Helsingborg, hyra hus i Helsingborg, hyra rum i Helsingborg, hyra bostad i Helsingborg, hyra studentbostad i Helsingborg, hyra studentlägenhet i Helsingborg eller hyra hyreslägenhet i Helsingborg.

Ledig lägenhet i Helsingborg

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Helsingborg. Hitta en ledig lägenhet i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Helsingborg först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Helsingborg, ledig hyresbostad i Helsingborg, ledig hyresrätt i Helsingborg, ledigt hus i Helsingborg, ledigt rum i Helsingborg, ledig bostad i Helsingborg, ledig studentbostad i Helsingborg, ledig studentlägenhet i Helsingborg eller ledig hyreslägenhet i Helsingborg.

Lägenheter i Helsingborg

Är du på jakt efter lägenheter i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Helsingborg. Hitta lägenheter i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Helsingborg först. När du vill hyra lägenheter i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Helsingborg, hyresbostäder i Helsingborg, hyresrätter i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostäder i Helsingborg, studentbostäder i Helsingborg, studentlägenheter i Helsingborg eller hyreslägenheter i Helsingborg.

Lägenhet i Helsingborg

Är du på jakt efter en lägenhet i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Helsingborg. Hitta en lägenhet i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Helsingborg först. När du vill hyra en lägenhet  i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Helsingborg, hyresbostad i Helsingborg, hyresrätt i Helsingborg, hus i Helsingborg, rum i Helsingborg, bostad i Helsingborg, studentbostad i Helsingborg, studentlägenhet i Helsingborg eller hyreslägenhet i Helsingborg.

Hyresrätt i Helsingborg

Är du på jakt efter en hyresrätt i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Helsingborg. Hitta en hyresrätt i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Helsingborg först. När du vill hyra en hyresrätt i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Helsingborg

Är du på jakt efter hyresrätter i Helsingborg så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Helsingborg. Hitta hyresrätter i Helsingborg genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Helsingborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Helsingborg först. När du vill hyra hyresrätter i Helsingborg är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Helsingborg som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Helsingborg, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker 4 rums lägenhet i Helsingborg

Helsingborg grundades år 1085 och tillhör således en av Nordens äldsta städer. Staden tros ha fått sitt namn från ordet ”helsing” som betyder hals och därmed syftar till den smala passagen i Öresund. Den strategiska positionen har inneburit att Helsingborg varit en viktig befästning ända sedan vikingatiden. Stadens symbol är ”Kärnan” som är ett bevarat torn av den medeltida borgen Helsingborgs slott. Kärnan, som byggdes under tidigt 1300-tal, ligger i Slottshagsparken och används idag till medeltida utställningar. I norra delarna av staden ligger slottet Sofiero. Efter att ha tillbringat en sommar, år 1864, i området köpte kronprins Oscar II och kronprinsessan Sofia marken och lät året därefter bygget av slottet påbörjas, samt lämnade sitt hem i Stockholm för att flytta hit permanent. År 1973, när dåvarande kung Gustaf VI Adolf dog, fick Helsingborg stad slottet i gåva och öppnade upp det för allmänheten. Sofiero har en 15 hektar stor trädgård och används idag främst till utställningar och konserter, och blev 2010 utsedd till Europas vackraste park. På det attraktiva läget i Norra hamnen i Helsingborg ligger Dunkers kulturhus som ritades av den danske arkitekten Kim Utzon (vars far Jörn Utzon ritade Operahuset i Sydney). Dunkers kulturhus är en samlingsplats för kultur och scenkonst av olika slag med stora utställningshallar och en restaurang med fantastisk utsikt över sundet

Hitta lediga lägenheter som uthyres i Helsingborg. Söker du lägenhet som uthyres i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Helsingborg än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg är Skånes näst största stad med över 140 000 invånare. Staden ligger vid den smalaste delen av Öresund, endast 3 750 meter från danska Helsingör. Stadens geografiska läge har gjort den till en betydelsefull hamn- och industristad.

Sök på väg- eller gatunamn i Helsingborg
Information om kommunen