Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Radhus att hyra i Jönköping

Hitta ditt nya radhus i Jönköping på listan med lediga radhus nedan. Vi har ett stort urval av radhus i Jönköping. Hyr radhus i Jönköping här. Lycka till! Mer info om hyra radhus i Jönköping.

Upprätta en sökagent för ditt nya radhus här

Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående bostäder som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vad är ett radhus?

Ett radhus är en typ av hus som består av flera enheter som är anslutna till varandra. De flesta radhus har en eller två våningar och är ofta anslutna till andra radhus. Radhus är vanligtvis anordnade i rader, därav namnet. Radhus har ofta en gemensam gård eller trädgård som delas av alla som bor i radhuset. Alternativt har varje radhus en mindre trädgård anslutet till sitt radhus.

Radhus är ett bra alternativ för människor som söker ett boende som är mellan lägenhet och hus. Radhus är ett populärt val för många människor som söker ett billigare alternativ till ett vanligt hus.

Lediga radhus i Jönköping

Är du på jakt efter lediga radhus i Jönköping så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Jönköping. Hitta lediga radhus i Jönköping genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Jönköping till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Jönköping först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Jönköping är det viktigt att veta vilken typ av lediga radhus i Jönköping som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Jönköping, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Jönköping, lediga hyresbostäder i Jönköping, lediga hyresrätter i Jönköping, lediga hus i Jönköping, lediga rum i Jönköping, lediga bostäder i Jönköping, lediga studentbostäder i Jönköping, lediga studentlägenheter i Jönköping eller lediga hyreslägenheter i Jönköping.

Guide: Så hittar du ett radhus i Jönköping

Behöver du hjälp med att hitta ett radhus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Jönköping? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av radhus i Jönköping. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta radhuset i Jönköping!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett radhus att hyra i Jönköping. Vilken storlek och hur många m2 ska radhuset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Jönköping ska radhuset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska radhuset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska radhuset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska radhuset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett radhus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett radhus i Jönköping

Det finns många bra hemsidor med lediga radhus att hyra, där du kan söka efter radhus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Jönköping. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga radhuset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av radhus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Jönköping. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Jönköping, hyra hus i Jönköping, hyra rum i Jönköping, hyra bostad i Jönköping, hyra hyresbostad i Jönköping, hyra studentbostad i Jönköping, hyra hyresrätter i Jönköping, hyra hyreslägenhet i Jönköping, ledig hyresrätt i Jönköping, ledig lägenhet i Jönköping, ledigt hus i Jönköping, ledigt rum i Jönköping, ledig hyresbostad i Jönköping, ledig bostad i Jönköping, ledig studentbostad i Jönköping, ledig studentlägenhet i Jönköping, ledig hyreslägenhet i Jönköping, lediga hyresrätter i Jönköping, lediga lägenheter i Jönköping, lediga hyresbostäder i Jönköping, lediga hus i Jönköping, lediga rum i Jönköping, lediga bostäder i Jönköping, lediga studentbostäder i Jönköping, lediga studentlägenheter i Jönköping, lediga hyreslägenheter i Jönköping, hyresbostäder i Jönköping, hyresrätter i Jönköping, lägenheter i Jönköping, hus i Jönköping, rum i Jönköping, bostäder i Jönköping, studentbostäder i Jönköping, studentlägenheter i Jönköping, hyreslägenheter i Jönköping, hyresbostad i Jönköping, hyresrätt i Jönköping, lägenhet i Jönköping, hus i Jönköping, rum i Jönköping, bostad i Jönköping, studentbostad i Jönköping, studentlägenhet i Jönköping och hyreslägenhet i Jönköping

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett radhus i Jönköping som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra radhuset. Du kan också be om en visning av radhuset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya radhus i Jönköping ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr radhuset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut radhuset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på radhuset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut radhuset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har fått en visning av radhuset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya radhus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra radhus i Jönköping

Är du på jakt efter att hyra ett radhus i Jönköping så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Jönköping. Hitta ditt nya radhus i Jönköping genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus att hyra i Jönköping till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Jönköping först. När du vill hyra ett radhus i Jönköping är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Jönköping som du vill hyra. Det finns alla typer av radhus i Jönköping, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Jönköping, hyra hyresbostad i Jönköping, hyra hyresrätt i Jönköping, hyra hus i Jönköping, hyra rum i Jönköping, hyra bostad i Jönköping, hyra studentbostad i Jönköping, hyra studentlägenhet i Jönköping eller hyra hyreslägenhet i Jönköping.

Lediga radhus i Jönköping

Är du på jakt efter ett ledigt radhus i Jönköping så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Jönköping. Hitta ett ledigt radhus i Jönköping genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Jönköping till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Jönköping först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Jönköping är det viktigt att veta vilken typ av ledigt radhus i Jönköping som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Jönköping, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Jönköping, ledig hyresbostad i Jönköping, ledig hyresrätt i Jönköping, ledigt hus i Jönköping, ledigt rum i Jönköping, ledig bostad i Jönköping, ledig studentbostad i Jönköping, ledig studentlägenhet i Jönköping eller ledig hyreslägenhet i Jönköping.

Radhus i Jönköping

Är du på jakt efter ett radhus i Jönköping så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Jönköping. Hitta en bostad och lägenhet i Jönköping genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Jönköping till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Jönköping först. När du vill hyra ett radhus  i Jönköping är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Jönköping som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Jönköping, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Jönköping, hyresbostäder i Jönköping, hyresrätter i Jönköping, radhus i Jönköping, rum i Jönköping, bostäder i Jönköping, studentbostäder i Jönköping, studentlägenheter i Jönköping eller hyreslägenheter i Jönköping.

Värt att veta när du söker radhus i Jönköping

Läget har alltid spelat en otroligt stor roll för Jönköping – beläget vid vägknuten mellan tre landskap har gjort staden till en handelsplats. På medeltiden gick staden under namnet ’Junakøpung’, och låg då i det som idag kallas västra stadsdelen.
Under 1500-talet blev Jönköping en viktig gränspostering mot Danmark, och staden var flera gånger i frontlinjen vid krigen mellan Sverige och Danmark som var vanliga under denna tid. Under 1560-talet brändes och plundrades staden av danskarna, och drygt 45 år senare var det dags igen. Efter det andra angreppet bestämde den svenska kungen, Gustav II Adolf, att Jönköping istället skulle återuppbyggas på öster, med anledningen att det förväntades bli lättare att försvara staden då. Under 1800-talet genomgick staden en förändring och förvandlades snabbt till en fabriksstad, samtidigt som befolkningen ökade kraftigt under bara 20 år.
Läget spelar fortfarande en stor roll för staden, med E4:an som går genom staden och snabbt tar människor både från och till staden. Att det är populärt att bo i Jönköping är det inget snack om. Det är trots allt Sveriges nioende största stad. Till tätorten räknas också populära Huskvarna och Norrahammar, som tidigare var egna tätorter, men som sedan 60- och 70-talet växt samman allt mer.

Hitta lediga radhus som uthyres i Jönköping. Söker du radhus som uthyres i Jönköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Jönköping än radhus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Längsmed Vätterns södra strand ligger Jönköping idylliskt och vackert beläget. I staden, eller i närområdet, erbjuds du en kombination av strandliv, stadspuls, naturupplevelser, kulturskatter och slott. Utbudet av konserter, kultur och evenamang är också stort i Jönköping, där stand up blandas med barnteatrar, vernissage och sportmatcher. Två gånger årligen annordnas också Dreamhack här, världens största LAN-party, som lockar flera tusentals besökare.

Sök på väg- eller gatunamn i Jönköping
Information om kommunen