Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra rum i Jönköping

Hitta rum att hyra i Jönköping på listan med lediga rum att hyra i Jönköping nedan. Vi har samlat nästan alla rum som uthyres i Jönköping, så om du vill hyra rum i Jönköping har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om att hyra rum i Jönköping.

Upprätta en sökagent för rum att hyra i Jönköping

53 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2 3

Statistik över utvecklingen av lediga rum att hyra i Jönköping under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga rum att hyra i Jönköping under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet rum att hyra i Jönköping på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya rum i Jönköping som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal rum i Jönköping som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga rum i Jönköping över tid, samlad statistik över nya rum i Jönköping över tid, samlad statistik över uthyrda rum i Jönköping över tid.

Datum Alla rum att hyra Nya rum att hyra Uthyrda rum
25. september 2023 53 2 0
24. september 2023 51 0 0
23. september 2023 51 0 2
22. september 2023 53 1 3
21. september 2023 55 2 5
20. september 2023 58 3 2
19. september 2023 57 2 0
18. september 2023 55 2 2
17. september 2023 55 2 0
16. september 2023 53 2 0
15. september 2023 51 3 0
14. september 2023 48 0 0
13. september 2023 48 0 0
12. september 2023 48 0 2
11. september 2023 50 2 4
10. september 2023 52 0 0
9. september 2023 52 2 2
8. september 2023 52 2 0
7. september 2023 50 2 4
6. september 2023 52 0 0
5. september 2023 52 0 0
4. september 2023 52 1 1
3. september 2023 52 1 0
2. september 2023 51 0 0
1. september 2023 51 1 2
31. augusti 2023 52 2 1
30. augusti 2023 51 5 5
29. augusti 2023 51 4 0
28. augusti 2023 47 1 0
27. augusti 2023 46 0 0
26. augusti 2023 46 1 0

Statistik över lediga rum att hyra i Jönköping

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av rum att hyra i Jönköping. Se också samlad statistik över alla lediga rum i Jönköping över tid, samlad statistik över nya rum i Jönköping över tid, samlad statistik över uthyrda rum i Jönköping över tid.

Rum
Antal lediga bostäder 53
Antal nya bostäder sedan igår 2
Antal uthyrda bostäder sedan igår 0
Lediga m2 totalt 1 563

Vanliga frågor

Rum till uthyrning i Jönköping

Ett rum till uthyrning är ett rum som hyrs ut – vanligtvis i form av andrahandsuthyrning. Det kan vara ett rum i en lägenhet eller hus, eller i en fastighet som endast har rum, t.ex. ett studentboende eller en lägenhet inredd för klubblokaler.

När du hyr ett rum måste du vanligtvis betala en deposition och en månatlig hyra. Depositionen är en säkerhet för ägaren om du inte betalar din hyra. Du måste också se till att betala för alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra tjänster.

Det kräver ett väl genomtänkt tillvägagångssätt och detaljerad forskning för att hitta rätt rum att hyra i Jönköping.

Börja med att överväga vad som är viktigast för dig när det gäller ett rum. Det kan t.ex. vara läge, storlek, pris eller andra faciliteter.

När du har bestämt dig för vilket rum som bäst uppfyller dina behov, kontakta snabbt hyresvärden för att säkerställa att den inte hyrs ut till någon annan under tiden.

För att optimera din sökning kan du använda olika filtreringsalternativ ovan, och du kan också skapa automatiska sökagenter för rum till uthyrning i Jönköping. Detta kommer att meddela dig om nya, lediga rum som matchar dina kriterier, vilket gör det möjligt för dig att vara en av de första att kontakta hyresvärden och därmed öka dina chanser att få det rum du vill ha.

Få fler tips och råd om att hitta ett rum att hyra i Jönköping i vår guide: Så hyr du ett rum - de 8 viktigaste stegen.

Hitta ett rum i Jönköping med rätt storlek och inredning

När du söker efter ett rum att hyra i Jönköping, bör du beakta både dina nuvarande och dina potentiella framtida behov. Rummet bör inte bara vara passande i storlek för din nuvarande livssituation, men också kunna anpassa sig till eventuella förändringar du kan tänkas planera under den period du avser att bo där, som t.ex. studier, jobbbyte eller personliga förhållanden.

Rummets storlek och inredning har stor betydelse för din dagliga trivsel och din allmänna livskvalitet. Överväg därför noggrant vilka inredningsmöjligheter som finns när du flyttar in i rummet.

Få ytterligare inspiration till hur du inreder ditt nya rum i Jönköping, i guiden: 12 steg för att inreda ditt rum - skapa ett personligt utrymme som återspeglar din livsstil.

Använd ditt sunda förnuft när du söker lägenhet att hyra

När du hyr en bostad är det mycket viktigt att du kontrollerar hyresvärden innan du överför pengar till honom eller henne. Få alltid juridisk hjälp att granska ditt hyreskontrakt innan du skriver under. Gör en visning av bostaden, kontrollera hyresvärdens bakgrund och få dokumentation om hyresvärdens rättighet att hyra ut bostaden innan du undertecknar eller överför pengar till hyresvärden. Framför allt: använd ditt sunda förnuft.

Vi har sammanställt en rad tips om vad du bör vara uppmärksam på i denna guide: Kolla hyresvärden innan du hyr en bostad.

Flytt till nytt rum i Jönköping

När du har bestämt dig för att flytta till ett nytt rum i Jönköping, måste du börja organisera själva flyttprocessen från den nuvarande bostaden till den nya lägenheten. Det finns många saker att hålla reda på under flytten. Vi har sammanställt denna guide, som vi hoppas kan hjälpa dig: Checklista för flyttning av rum.

Uthyrning av rum i Jönköping

Om du har ett ledigt rum i Jönköping som du vill hyra ut, kan du hitta din nya hyresgäst via Bostadsdeal.se, som är en av Sveriges ledande online-plattformar för uthyrning av privata bostäder. Vi används av både fastighetsförvaltare, fastighetsbolag, fastighetsmäklare, bostadsföreningar och privata hyresvärdar som har lediga bostäder – inklusive rum för uthyrning.

När du annonserar ditt rum för uthyrning på Bostadsdeal.se, exponeras det för ett brett spektrum av hyresgäster. Om du har ett ledigt rum till uthyrning i Jönköping kan du alltid skapa en bostadsannons direkt här. Du kan också aktivt söka efter potentiella hyresgäster som söker rum att hyra i Jönköping här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via e-post på support@bostadsdeal.se för en snabb dialog. Vi är redo att hjälpa dig med goda råd om din uthyrning.

Vi har skapat denna guide, som beskriver uthyrningsprocessen från A-Z för dig: Hyr ut ditt rum – en 10-stegs guide.

Värt att veta när du söker rum i Jönköping

Läget har alltid spelat en otroligt stor roll för Jönköping – beläget vid vägknuten mellan tre landskap har gjort staden till en handelsplats. På medeltiden gick staden under namnet ’Junakøpung’, och låg då i det som idag kallas västra stadsdelen.
Under 1500-talet blev Jönköping en viktig gränspostering mot Danmark, och staden var flera gånger i frontlinjen vid krigen mellan Sverige och Danmark som var vanliga under denna tid. Under 1560-talet brändes och plundrades staden av danskarna, och drygt 45 år senare var det dags igen. Efter det andra angreppet bestämde den svenska kungen, Gustav II Adolf, att Jönköping istället skulle återuppbyggas på öster, med anledningen att det förväntades bli lättare att försvara staden då. Under 1800-talet genomgick staden en förändring och förvandlades snabbt till en fabriksstad, samtidigt som befolkningen ökade kraftigt under bara 20 år.
Läget spelar fortfarande en stor roll för staden, med E4:an som går genom staden och snabbt tar människor både från och till staden. Att det är populärt att bo i Jönköping är det inget snack om. Det är trots allt Sveriges nioende största stad. Till tätorten räknas också populära Huskvarna och Norrahammar, som tidigare var egna tätorter, men som sedan 60- och 70-talet växt samman allt mer.

Hitta lediga rum som uthyres i Jönköping. Söker du rum som uthyres i Jönköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Jönköping än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Längsmed Vätterns södra strand ligger Jönköping idylliskt och vackert beläget. I staden, eller i närområdet, erbjuds du en kombination av strandliv, stadspuls, naturupplevelser, kulturskatter och slott. Utbudet av konserter, kultur och evenamang är också stort i Jönköping, där stand up blandas med barnteatrar, vernissage och sportmatcher. Två gånger årligen annordnas också Dreamhack här, världens största LAN-party, som lockar flera tusentals besökare.

Sök på väg- eller gatunamn i Jönköping
Information om kommunen