Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Filtrera sökningSök

Lägenhet att hyra i Stockholm Södermalm

Hitta lägenhet i Stockholm Södermalm på listan med lediga lägenheter nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Stockholm Södermalm. Hyr lägenhet i Stockholm Södermalm här. Lycka till!

Upprätta en sökagent för lägenhet i Stockholm Södermalm här

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Stockholm Södermalm. Mer info om lägenhet att hyra i Stockholm Södermalm
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Stockholm Södermalm. Mer info om lägenhet att hyra i Stockholm Södermalm

Lediga bostäder i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Södermalm. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Södermalm, lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, lediga hyresrätter i Stockholm Södermalm, lediga hus i Stockholm Södermalm, lediga rum i Stockholm Södermalm, lediga bostäder i Stockholm Södermalm, lediga studentbostäder i Stockholm Södermalm, lediga studentlägenheter i Stockholm Södermalm eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Södermalm.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Södermalm

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Södermalm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Södermalm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Södermalm!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Södermalm. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Södermalm ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Södermalm

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Södermalm. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Södermalm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Södermalm, hyra hus i Stockholm Södermalm, hyra rum i Stockholm Södermalm, hyra bostad i Stockholm Södermalm, hyra hyresbostad i Stockholm Södermalm, hyra studentbostad i Stockholm Södermalm, hyra hyresrätter i Stockholm Södermalm, hyra hyreslägenhet i Stockholm Södermalm, ledig hyresrätt i Stockholm Södermalm, ledig lägenhet i Stockholm Södermalm, ledigt hus i Stockholm Södermalm, ledigt rum i Stockholm Södermalm, ledig hyresbostad i Stockholm Södermalm, ledig bostad i Stockholm Södermalm, ledig studentbostad i Stockholm Södermalm, ledig studentlägenhet i Stockholm Södermalm, ledig hyreslägenhet i Stockholm Södermalm, lediga hyresrätter i Stockholm Södermalm, lediga lägenheter i Stockholm Södermalm, lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, lediga hus i Stockholm Södermalm, lediga rum i Stockholm Södermalm, lediga bostäder i Stockholm Södermalm, lediga studentbostäder i Stockholm Södermalm, lediga studentlägenheter i Stockholm Södermalm, lediga hyreslägenheter i Stockholm Södermalm, hyresbostäder i Stockholm Södermalm, hyresrätter i Stockholm Södermalm, lägenheter i Stockholm Södermalm, hus i Stockholm Södermalm, rum i Stockholm Södermalm, bostäder i Stockholm Södermalm, studentbostäder i Stockholm Södermalm, studentlägenheter i Stockholm Södermalm, hyreslägenheter i Stockholm Södermalm, hyresbostad i Stockholm Södermalm, hyresrätt i Stockholm Södermalm, lägenhet i Stockholm Södermalm, hus i Stockholm Södermalm, rum i Stockholm Södermalm, bostad i Stockholm Södermalm, studentbostad i Stockholm Södermalm, studentlägenhet i Stockholm Södermalm och hyreslägenhet i Stockholm Södermalm

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Södermalm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Södermalm ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Södermalm. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Södermalm, hyra hyresbostad i Stockholm Södermalm, hyra hyresrätt i Stockholm Södermalm, hyra hus i Stockholm Södermalm, hyra rum i Stockholm Södermalm, hyra bostad i Stockholm Södermalm, hyra studentbostad i Stockholm Södermalm, hyra studentlägenhet i Stockholm Södermalm eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Södermalm.

Ledig bostad i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Södermalm. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Södermalm, ledig hyresbostad i Stockholm Södermalm, ledig hyresrätt i Stockholm Södermalm, ledigt hus i Stockholm Södermalm, ledigt rum i Stockholm Södermalm, ledig bostad i Stockholm Södermalm, ledig studentbostad i Stockholm Södermalm, ledig studentlägenhet i Stockholm Södermalm eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Södermalm.

Bostäder i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Södermalm. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Södermalm, hyresbostäder i Stockholm Södermalm, hyresrätter i Stockholm Södermalm, hus i Stockholm Södermalm, rum i Stockholm Södermalm, bostäder i Stockholm Södermalm, studentbostäder i Stockholm Södermalm, studentlägenheter i Stockholm Södermalm eller hyreslägenheter i Stockholm Södermalm.

Bostad i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Södermalm. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Södermalm, hyresbostad i Stockholm Södermalm, hyresrätt i Stockholm Södermalm, hus i Stockholm Södermalm, rum i Stockholm Södermalm, bostad i Stockholm Södermalm, studentbostad i Stockholm Södermalm, studentlägenhet i Stockholm Södermalm eller hyreslägenhet i Stockholm Södermalm.

Hyresrätt i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Södermalm. Hitta en hyresrätt i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Södermalm

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Södermalm så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Södermalm. Hitta hyresrätter i Stockholm Södermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Södermalm först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Södermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Södermalm, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Stockholm Södermalm

Södermalm har med sin speciella stil nästan blivit synonymt med en avslappnad och hipster-inspirerad stil som är vanligt förekommande på söder. Här finns det flera second hand-butiker, mikrobryggerier och prisbelönta caféer och bagerier, samtidigt som det också finns stora köpcentran, etablerade varumärken och diskotek för alla åldrar. Södermalm brukar därför beskrivas som en dynamisk stadsdel med ett rikt socialt liv under dygnets alla timmar. Vidare finns här också gott om kultur i form av muséer, utställningar och historiska byggnader. Namnet Södermalm började nämligen redan ta form i dokument daterat till 1288, även om den dåvarande stavningen var Suthraemalm, och stadsdelen började därefter sakta ta form. Det var dock inte förrän på slutet av 1500-talet som befolkningstillväxten tog fart och så sent som mot slutet av 1800-talet den kom igång på allvar. Södermalm blev då främst arbetarnas stadsdel, även om stadsdelen idag kännetecknas av dyra bostäder och ett av Stockholms trendigaste områden att bo i. En av de delar på Södermalm som har kommit att bli en av de allra mest omtalade och populära bland såväl Stockholmare som turister är den del som fått det inofficiella namnet SoFo (Söder om Folkungagatan), som sedan 90-talet växt in i namnet och bildar ett område kännetecknat av restauranger, småbutiker, caféer och en speciell livsstil. 

Hitta lediga lägenheter som uthyres i Stockholm Södermalm. Söker du lägenhet som uthyres i Stockholm Södermalm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Stockholm Södermalm än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning.

Södermalm som i vardagligt tal ofta kallas för Söder, sträcker sig från Slussen i norr till Skanstull i syd. Södermalm utgörs av en ö och karaktäriseras av en avslappnad och social stil. Här finns det gott om caféer, barer och butiker i alla dess former vilket tillsammans bildar en egen puls som går att ta på när man sätter foten i denna del av staden.