Bostadsdeal.se´s blogg om stort och smått

 • Så här hyr du ett hus – de 8 viktigaste stegen Så här hyr du ett hus – de 8 viktigaste stegen 28. september 2023

  När du vill hyra ett hus är det väl att du är fokuserad på sökprocessen från A till Ö, tills du har hittat den ideala platsen som uppfyller dina behov. Vi har sammanställt denna guide om de 8 viktigaste stegen när du vill hyra ett hus.

  Läs mer
 • 12 steg för att inreda ditt hus - skapa ett hem som kompletterar din livsstil 12 steg för att inreda ditt hus - skapa ett hem som kompletterar din livsstil 28. september 2023

  Att skapa ett hem som kompletterar din livsstil handlar om mer än att bara flytta omkring möbler och lägga till dekorativa element. Inredningen av ditt hus har en djup påverkan på ditt allmänna välbefinnande och komfort. I denna guide har vi samlat en rad överväganden som du bör ha med i dina planer när du inreder ditt hus för att optimera utrymmet och skapa en välkomnande boendemiljö.

  Läs mer
 • Flyttchecklista för hus Flyttchecklista för hus 28. september 2023

  Det kräver noggrann planering och en strukturerad inställning när du ska flytta till hus. Med denna guide i handen kan du se till att din övergång till det nya huset sker med så få hinder och problem som möjligt.

  Läs mer
 • Hyr ut ditt hus via 10 enkla steg Hyr ut ditt hus via 10 enkla steg 28. september 2023

  Som fastighetsbolag, privat uthyrare eller företag är det väl att ha en välorganiserad strategi för uthyrning av ditt lediga hus. Att ha en klar strategi hjälper dig att undvika perioder med ett obebott hus och därmed förlorade hyresintäkter.

  Läs mer
 • Hyr ut din bostad via 10 enkla steg Hyr ut din bostad via 10 enkla steg 27. september 2023

  Som fastighetsbolag, bostadsförening eller privat uthyrare är det relevant att ha ett välorganiserat system för att hyra ut sina lediga bostäder. Genom att följa en klar och genomtänkt strategi när du ska hyra ut din bostad ökar du dina chanser att hyra ut snabbt och minskar risken för att bostaden står tom, så du förlorar potentiella hyresintäkter.

  Läs mer
 • Så hyr du en lägenhet - de 8 viktigaste stegen Så hyr du en lägenhet - de 8 viktigaste stegen 20. september 2023

  När du vill hyra en lägenhet är det centralt att följa en välstrukturerad process för att inte spendera onödig energi och tid på ditt bostadssökande. Utöver själva bostadsjakten har du även andra dagliga uppgifter som kräver din uppmärksamhet.

  Läs mer
 • 12 steg till att inreda din lägenhet - skapa ett hem som kompletterar din livsstil 12 steg till att inreda din lägenhet - skapa ett hem som kompletterar din livsstil 20. september 2023

  Att skapa ett hem som kompletterar din livsstil handlar inte bara om att placera möbler och dekorera med prydnadsföremål. Inredningen av din lägenhet spelar en stor roll för din generella trivsel och komfort.

  Läs mer
 • Checklista för flytt till lägenhet Checklista för flytt till lägenhet 20. september 2023

  En framgångsrik flytt till din nya hyreslägenhet kräver noggrann planering och genomförande. Genom att följa denna optimerade guide kan du försäkra dig om att din flytt går så smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • Uthyr din lägenhet via 10 enkla steg Uthyr din lägenhet via 10 enkla steg 20. september 2023

  Som fastighetsbolag, privat uthyrare eller företag är det relevant att ha en strukturerad strategi för att hyra ut din lediga lägenhet. En tydlig plan hjälper dig att undvika att stå med en tom lägenhet och gå miste om potentiella hyresintäkter

  Läs mer
 • Så hyr du ett rum – de 8 viktigaste stegen Så hyr du ett rum – de 8 viktigaste stegen 19. september 2023

  När du vill hyra ett rum är det centralt att följa en välorganiserad metod så att du inte spenderar onödig energi och tid på ditt bostadssökande

  Läs mer
 • 12 steg för att inreda ditt rum - skapa ett personligt utrymme som återspeglar din livsstil 12 steg för att inreda ditt rum - skapa ett personligt utrymme som återspeglar din livsstil 19. september 2023

  Att skapa ett personligt utrymme som kompletterar din livsstil handlar inte bara om att arrangera möbler och dekorera med prydnadssaker.

  Läs mer
 • Checklista för flyttning av rum Checklista för flyttning av rum 19. september 2023

  När du flyttar in i ett rum att hyra, t.ex. när du flyttar hemifrån och letar efter ditt första boende, kräver det noggrann planering och fokus

  Läs mer
 • Hyr ut ditt rum – en 10-stegs guide Hyr ut ditt rum – en 10-stegs guide 19. september 2023

  Oavsett om du representerar ett fastighetsbolag, en bostadsrättsförening eller är en privat hyresvärd bör du närma dig processen att hyra ut ditt lediga rum med fokus och systematik.

  Läs mer
 • Sådan hittar du ett studentboende Sådan hittar du ett studentboende 19. september 2023

  Att hitta ett studentboende kan ibland vara en utmanande process, särskilt i större städer där efterfrågan är hög

  Läs mer
 • Navigera på fastighetsmarknaden i Malmö Navigera på fastighetsmarknaden i Malmö 16. juni 2023 | Bostadssökning

  I denna diskussion kommer vi att utforska ämnet att navigera på fastighetsmarknaden i Malmö och ge faktuell information och tips för att göra framgångsrika fastighetsinvesteringar i denna dynamiska stad.

  Läs mer
 • Navigera på fastighetsmarknaden i Göteborg Navigera på fastighetsmarknaden i Göteborg 16. juni 2023 | Bostadssökning

  Fastighetsmarknaden i Göteborg är en dynamisk och spännande sektor som har en betydande inverkan på stadens ekonomi och kultur.

  Läs mer
 • Hur du finansierar ditt drömhus Hur du finansierar ditt drömhus 16. juni 2023 | Hus

  Att förverkliga drömmen om ett eget hem är en spännande och betydelsefull milstolpe i livet. För att göra detta behöver du inte bara hitta det perfekta huset, utan också utforska olika finansieringsalternativ som är tillgängliga i Sverige. I denna guide kommer vi att ge dig en överblick över de vanligaste finansieringsalternativen och statligt stöd, samt titta på några alternativa lösningar som kan hjälpa dig att finansiera ditt drömhus på ett sätt som passar dig bäst.

  Läs mer
 • Vilka tjänster och faciliteter bör en modern lägenhet erbjuda? Vilka tjänster och faciliteter bör en modern lägenhet erbjuda? 16. juni 2023 | Lägenhet

  I dagens snabbt föränderliga värld, där bekvämlighet och komfort värderas högt, har efterfrågan på moderna faciliteter och tjänster i lägenheter ökat betydligt.

  Läs mer
 • 10 Tips för att Minska Energiförbrukningen i Ditt Hus 10 Tips för att Minska Energiförbrukningen i Ditt Hus 16. juni 2023 | Hus

  I dagens inlägg kommer vi att dela med oss av 10 praktiska tips för att minska energiförbrukningen i ditt hus. Genom att vidta åtgärder för att göra ditt hem mer energieffektivt kan du inte bara spara pengar på din energiräkning, utan också bidra till att skydda miljön.

  Läs mer
 • Hur man hittar det perfekta huset för familjen: En steg-för-steg-guide Hur man hittar det perfekta huset för familjen: En steg-för-steg-guide 16. juni 2023 | Hus

  Att hitta det perfekta huset för din familj är en spännande men utmanande uppgift. Det innebär att ta hänsyn till många faktorer, som till exempel läge, budget och din familjs specifika behov. I den här bloggposten kommer vi att guida dig genom processen att hitta det ideala hemmet som uppfyller alla din familjs krav.

  Läs mer
1 2 3