Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Filtrera sökningSök

Hyra bostad Stockholm Vasastaden

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Vasastaden nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Vasastaden. Mer info om hyra bostad Stockholm Vasastaden
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Vasastaden. Mer info om hyra bostad Stockholm Vasastaden

Lediga bostäder i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Vasastaden. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Vasastaden, lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, lediga hyresrätter i Stockholm Vasastaden, lediga hus i Stockholm Vasastaden, lediga rum i Stockholm Vasastaden, lediga bostäder i Stockholm Vasastaden, lediga studentbostäder i Stockholm Vasastaden, lediga studentlägenheter i Stockholm Vasastaden eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Vasastaden.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Vasastaden

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Vasastaden. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Vasastaden!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Vasastaden. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Vasastaden ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Vasastaden

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Vasastaden. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Vasastaden. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Vasastaden, hyra hus i Stockholm Vasastaden, hyra rum i Stockholm Vasastaden, hyra bostad i Stockholm Vasastaden, hyra hyresbostad i Stockholm Vasastaden, hyra studentbostad i Stockholm Vasastaden, hyra hyresrätter i Stockholm Vasastaden, hyra hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden, ledig hyresrätt i Stockholm Vasastaden, ledig lägenhet i Stockholm Vasastaden, ledigt hus i Stockholm Vasastaden, ledigt rum i Stockholm Vasastaden, ledig hyresbostad i Stockholm Vasastaden, ledig bostad i Stockholm Vasastaden, ledig studentbostad i Stockholm Vasastaden, ledig studentlägenhet i Stockholm Vasastaden, ledig hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden, lediga hyresrätter i Stockholm Vasastaden, lediga lägenheter i Stockholm Vasastaden, lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, lediga hus i Stockholm Vasastaden, lediga rum i Stockholm Vasastaden, lediga bostäder i Stockholm Vasastaden, lediga studentbostäder i Stockholm Vasastaden, lediga studentlägenheter i Stockholm Vasastaden, lediga hyreslägenheter i Stockholm Vasastaden, hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, hyresrätter i Stockholm Vasastaden, lägenheter i Stockholm Vasastaden, hus i Stockholm Vasastaden, rum i Stockholm Vasastaden, bostäder i Stockholm Vasastaden, studentbostäder i Stockholm Vasastaden, studentlägenheter i Stockholm Vasastaden, hyreslägenheter i Stockholm Vasastaden, hyresbostad i Stockholm Vasastaden, hyresrätt i Stockholm Vasastaden, lägenhet i Stockholm Vasastaden, hus i Stockholm Vasastaden, rum i Stockholm Vasastaden, bostad i Stockholm Vasastaden, studentbostad i Stockholm Vasastaden, studentlägenhet i Stockholm Vasastaden och hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Vasastaden som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Vasastaden ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Vasastaden. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Vasastaden, hyra hyresbostad i Stockholm Vasastaden, hyra hyresrätt i Stockholm Vasastaden, hyra hus i Stockholm Vasastaden, hyra rum i Stockholm Vasastaden, hyra bostad i Stockholm Vasastaden, hyra studentbostad i Stockholm Vasastaden, hyra studentlägenhet i Stockholm Vasastaden eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden.

Ledig bostad i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Vasastaden. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Vasastaden, ledig hyresbostad i Stockholm Vasastaden, ledig hyresrätt i Stockholm Vasastaden, ledigt hus i Stockholm Vasastaden, ledigt rum i Stockholm Vasastaden, ledig bostad i Stockholm Vasastaden, ledig studentbostad i Stockholm Vasastaden, ledig studentlägenhet i Stockholm Vasastaden eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden.

Bostäder i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Vasastaden. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Vasastaden, hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, hyresrätter i Stockholm Vasastaden, hus i Stockholm Vasastaden, rum i Stockholm Vasastaden, bostäder i Stockholm Vasastaden, studentbostäder i Stockholm Vasastaden, studentlägenheter i Stockholm Vasastaden eller hyreslägenheter i Stockholm Vasastaden.

Bostad i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Vasastaden. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Vasastaden, hyresbostad i Stockholm Vasastaden, hyresrätt i Stockholm Vasastaden, hus i Stockholm Vasastaden, rum i Stockholm Vasastaden, bostad i Stockholm Vasastaden, studentbostad i Stockholm Vasastaden, studentlägenhet i Stockholm Vasastaden eller hyreslägenhet i Stockholm Vasastaden.

Hyresrätt i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Vasastaden. Hitta en hyresrätt i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Vasastaden

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Vasastaden så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Vasastaden. Hitta hyresrätter i Stockholm Vasastaden genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Vasastaden till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Vasastaden först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Vasastaden är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Vasastaden som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Vasastaden, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Vasastaden

Vasastan med sin vackra arkitektur har varit platsen för inspelningen av flertalet svenska filmer. Bland annat har Roy Anderssons debutfilm En Kärlekshistoria; Bo Widebergs kriminalthriller Mannen på taket; samt Astrid Lindgrens Karlsson på taket utspelat sig just i denna stadsdel. Vasastan gränsar till Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Norra Djurgården och Solna och innefattar alla adresser vars postnummer börjar på 113. Vasastaden är en mycket karaktäristisk och charmig stadsdel med många mindre vintagebutiker, caféer och restauranger. Stadsdelen står som hem till Stockholms stadsbibliotek som ritades av Gunnar Asplund och invigdes 1928. Byggnaden är ritad i svensk tjugotalsklassicism, en stil som internationellt sett kallades ”Swedish grace”. I Vasastan ligger även Sven-Harrys konstmuseum som färdigställdes i mars 2011. Byggnaden är belägen i Vasaparken och inrymmer såväl museum och konsthallar som lägenheter och kommersiella lokaler. Med sin vackra fasad av guldskimrande paneler hamnade byggnaden på fjärde plats i Årets Stockholmsbyggnad 2012. De största och mest välkända gatorna i stadsdelen är Odengatan, Sveavägen, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Då Vasastan kommit att bli ett mycket attraktivt område är bostadspriserna något högre än genomsnittet i Stockholm Innerstad, och detsamma gäller för genomsnittsinkomsten för de som bor i denna stadsdel.

Hyresrätter i Stockholm Vasastaden. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Stockholm Vasastaden.

Vasastaden kallas i folkmun Vasastan och ligger i Norrmalms stadsdelsområde i Stockholm Innerstad. Namnet härleds från Vasagatan som fick sitt namn från Vasabron, som i sin tur fått sitt namn från Gustav Vasas staty i Gamla stan. Den kanske kändaste personen som kan sammankopplas med Vasastan är Astrid Lindgren, som bodde i stadsdelen i över 70 år.