Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Rum i Stockholm Kungsholmen

Du har sökt efter Rum i Stockholm Kungsholmen. Mer info om rum i Stockholm Kungsholmen
Du har sökt efter Rum i Stockholm Kungsholmen. Mer info om rum i Stockholm Kungsholmen


Värt att veta när du söker rum i Stockholm Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.


Hitta rum i Stockholm Kungsholmen

Letar du efter rum i Stockholm Kungsholmen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga rum , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum i Stockholm Kungsholmen som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum i Stockholm Kungsholmen på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum i Stockholm Kungsholmen, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum i Stockholm Kungsholmen

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum i Stockholm Kungsholmen. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum i Stockholm Kungsholmen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Kungsholmen?

I Stockholm Kungsholmen hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Kungsholmen.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Kungsholmen baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Kungsholmen kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Kungsholmen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Kungsholmen .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Kungsholmen?

Priset på en bostad i Stockholm Kungsholmen beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Kungsholmen.