Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kart

Bostäder att hyra i Norrköping

Du har sökt efter Lägenheter, Rum, Studentbostäder som uthyres i Norrköping.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter Lägenheter, Rum, Studentbostäder som uthyres i Norrköping.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga lägenheter, rum, studentbostäder som uthyres i Norrköping. Söker du lägenhet, rum, studentbostad som uthyres i Norrköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Norrköping än lägenheter, rum, studentbostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Norrköping är den tionde största staden i Sverige och ligger i nordöstra delarna av Östergötland. I staden ligger det högteknologiska och digitala science centret Visualiseringscenter C, som bjuder sina besökare på interaktiva utställningar i 3D, och det mer klassiska Arbetets museum. Det senare är beläget i byggnaden Strykjärnet som fått sitt namn från sin säregna form.

Värt att veta när du sökerlägenhet, rum, studentbostad i Norrköping

Norrköping hade under 1600-talet en storhetstid och var då landets näst största stad efter Stockholm. Detta kom sig ifrån att en nederländsk affärsman, Louis De Geer, kom till staden och anlade flera stora industrier. Under andra halvan av 1600-talet samt början av 1700-talet hade Norrköping en tuff tid då staden drabbades av bränder och nästintill ödelades av ryska trupper under det stora nordiska kriget år 1719. Efter kriget lyckades staden återhämta sig och blev återigen en storstad och var nu den tredje största i landet. Det var inte förrän år 1860 Malmö passerade i invånarantal och övertog platsen som Sveriges tredje största stad. Som industristad betraktad, inte minst inom textilindustrin, har Norrköping haft en betydande roll och stod under 1830-talet för 70% av hela landets klädestillverkning. Just textilindustrin var den dominerande näringsgrenen under nästan 400 år, men är nu så när som på utrotad i staden efter nedläggandet av flertalet fabriker. Idag är det framför allt papper, transport, IT och handel som tagit dess plats som de framstående branscherna i staden. Norrköping blev, precis som Linköping, en universitetsstad i början på 2000-talet och tillsammans marknadsför sig grannstäderna idag som East Sweden, eller den Fjärde storstadsregionen. Detta har bidragit till att regionen blivit mer attraktiv och många småföretag med anknytning till universitetet har har börjat dyka upp i staden. 


Hitta lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping

Letar du efter lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter, rum, studentbostäder som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lägenheter, rum, studentbostäder att hyra i Norrköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet, rum, studentbostad att hyra i Norrköping som matchar dina sökkriterier.