Visa alla nyheter från Bostadsdeal
torsdag 15. december 2016

Ny app ger besked om nya hyresbostäder med detsamma

Med appen ”Hyresbostäder i Sverige” lanserar bostadsportalen Bostadsdeal.se nu en ny möjlighet för bostadssökande där man, oavsett var man är, kan få besked direkt när det erbjuds en ny hyresbostad på marknaden.

Ladda ner appen här.

De bostadssökande i Sverige får nu hjälp i jakten efter den perfekta hyresbostaden – där hastigheten betyder allt.

Med appen ”Hyresbostäder i Sverige” – som innehåller de flesta lediga bostäder som erbjuds officiellt i Sverige – lanserar sökmotoren för bostäder Bostadsdeal.se nu en ny möjlighet för bostadssökning, där man oavsett var man är, kan få besked direkt när det erbjuds en ny hyresbostad på marknaden.

Därmed ger appen landets bostasdssökande möjlighet för att agera snabbt när det kommer en ny hyresbostad på marknaden:

”Det är stor konkurrens om de mest eftertraktade hyresbostäderna runtom i landet. Om man ska få en hyresbostad måste man reagera väldigt snabbt när hyresbostaden kommer ut på marknaden. Med den nya appen får den bostadssökande besked direkt, så att hen, oavsett om hen är på stranden, i väntrummet, i affären eller står på vattenskidor, kan kasta det hen har i händerna och jaga bostaden istället”, förklarar Thomas Barfod från Bostadsdeal.se.

Den nya appen kräver inte att man registrerar sig, är väldigt lätt att använda och kan ställas in väldigt målinriktad, så att man endast får besked om precis de bostäder som man tycker är intressanta:

”De svenskar som är bostadssökande lägger ner otroligt mycket tid på att hitta nya bostäder, och vi hoppas att vi kan spara svenskarnas tid med den nya appen genom att ge dem en snabb överblick över nya möjligheter på bostadsmarknaden för hyresbostäder. Appen passar därför perfekt in i vår generella vision om att demokratisera all vetskap om bostadsmarknaden, genom att göra vetskapen lika tillgänglig för alla”, säger Thomas Barfod.

Appen är tillgänglig i App Store och på Google Play.