Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder till salu i Lund

Du har sökt efter bostäder till salu i Lund. Mer info om bostäder till salu i Lund
Du har sökt efter bostäder till salu i Lund. Mer info om bostäder till salu i Lund

Få en överblick över bostäder till salu i Lund. Du kan se nästintill alla lägenheter, hus och radhus till salu i Lund på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Lund som stad grundades redan år 990 och är därmed en av landets äldsta kvarvarande städer. Utöver det upprättades Nordens allra första högskola just här år 1425. Än idag är staden präglad av detta och dess universitet från 1666 är såväl ett av de största i Norden som ett av de högst rankade i hela Europa. Med vacker arkitektur och karakteristiska byggnader är Lund format av kultur och historia.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare. 


Hitta bostad till salu i Lund

Letar du efter bostad till salu i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna till salu i Lund - lägenheter, hus och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Lund,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Lund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Lund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Lund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Lund?

I Lund hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Lund.

Kan jag söka efter bostäder i Lund baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Lund kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Lund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Lund .

Hur mycket kostar en bostad i Lund?

Priset på en bostad i Lund beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Lund.