Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Villor i Eskilstuna

Du har sökt efter Villor i Eskilstuna. Mer info om villor i Eskilstuna
Du har sökt efter Villor i Eskilstuna. Mer info om villor i Eskilstuna

Värt att veta när du söker villa i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.


Hitta villa i Eskilstuna

Letar du efter villa i Eskilstuna? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga villor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya villor i Eskilstuna som passar dig. Du kan se alla de aktuella villa i Eskilstuna på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av villa i Eskilstuna, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya villa i Eskilstuna

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste villa i Eskilstuna. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya villa i Eskilstuna som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Eskilstuna?

I Eskilstuna hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Eskilstuna.

Kan jag söka efter bostäder i Eskilstuna baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Eskilstuna kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Eskilstuna?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Eskilstuna .

Hur mycket kostar en bostad i Eskilstuna?

Priset på en bostad i Eskilstuna beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Eskilstuna.