Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården

Du har sökt efter Lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården
Du har sökt efter Lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården


Värt att veta när du söker lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.  


Hitta lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården

Letar du efter lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Gärdet/Djurgården?

I Stockholm Gärdet/Djurgården hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Gärdet/Djurgården kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Priset på en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården.